Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ποια είναι η κοπέλα του Χρήστου Δάντη και παίκτρια του Survivor

24 Απριλίου 2022 16:00

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ποια είναι η κοπέλα του Χρήστου Δάντη και παίκτρια του Survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου συμμετέχει στο φετινό Survivor και ένας από τους λόγους που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ποια είναι η κοπέλα του Χρήστου Δάντη και παίκτρια του Survivor

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ζευγάρι περίπου τρία χρόνια και όσο διάστημα είναι στον Άγιο Δομίνικο η Ασημίνα, ο τραγουδιστής δεν έχει σταματήσει να την στηρίζει με post που κάνει στο Instagram του.

Πάμε όμως να μάθουμε κάποια πράγματα που ίσως να μην ξέραμε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι γεννημένη το 1999 στην Αθήνα και μόλις 22 χρονών. Είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής και παίζει στην ομάδα «Οδυσσέας Μοσχάτου». Πέρα από ποδοσφαιρίστρια, είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα ενώ έχει σπουδάσει στο «Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού».

Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και υποφέρει όταν χάνει, κάτι που έχουμε δει και στην πράξη. Μάλιστα, αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της.

Πηγή φωτογραφίας: NDP

«Με τον Χρήστο Δάντη είμαστε τρία χρόνια μαζί»

H Ασημίνα Χατζηανδρέου μέσα από το  Survivor είχε αναφερθεί στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη λέγοντας:

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Δεν θα το κρύψω ότι περίμενα τόσους μήνες να δω ένα μήνυμα από τον Χρήστο. Ήταν το μήνυμα που το είχα ανάγκη. Τον έβλεπα στον ύπνο μου, έβλεπα κακά όνειρα και τώρα επειδή είδα ότι είναι καλά… Είχαμε πει να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι είναι αδύνατο… Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει σε πάρα πολλά πράγματα… Κακά τα ψέματα δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε τρία χρόνια μαζί».