Ασημίνα Χατζηανδρέου: Σε ψυχολόγο μετά την επιστροφή της από το Survivor All Star

Συντάκτης: Newsroom

13 Φεβρουαρίου 2023 17:00

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Σε ψυχολόγο μετά την επιστροφή της από το Survivor All Star

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου πριν από τρεις μέρες προσγειώθηκαν στην Ελλάδα, μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star.

Το πρωί της Δευτέρας 13/2 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» μεταφέρθηκε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για την ψυχοσύνθεση των δυο παικτριών μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

Και οι δυο, λοιπόν, από την ώρα που ήρθαν μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις μένουν στα σπίτια των συντρόφων τους, Δημήτρη Φιντιρίκου και Χρήστου Δάντη, αντίστοιχα.

Η Κατερίνα, όπως έγινε γνωστό, έφαγε με τα μούτρα 3 ολόκληρα burger και το έριξε στον ύπνο, κλείνοντας πάνω από 12 ώρες στο κρεβάτι ενώ η Ασημίνα φαίνεται πως έχει πάρει όλο το σκηνικό πολύ πιο βαριά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης η πρώην παίκτρια του Survivor έχει χάσει τον ύπνο της και με στήριγμά της τον γνωστό τραγουδιστή έχει αποφασίσει να επισκεφθεί ειδικό για να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτά τα σχόλια που ακούγονται γύρω από το όνομά της.

Η 23χρονη ισχυρίζεται πως ποτέ δεν υπήρξε κινητό και πως η Κατερίνα Δαλάκα ενώ την υποστήριξε στο συμβούλιο του νησιού που έγινε η αποκάλυψη από το Νίκο Μπάρτζη, δεν φάνηκε τελικά πουθενά, αφού η παραγωγή επιμελήθηκε το μοντάζ βγάζοντας έξω κάτι άλλο, εκτός πραγματικότητας.

Να σημειωθεί, πως καμία από τις δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια ακόμα για το συμβάν.