Ασημίνα – Νικηφόρος: Ζευγάρι και του χρόνου στην ΤV Τρίγγου και Ροϊλός!

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουλίου 2022 07:40

Ασημίνα - Νικηφόρος: Ζευγάρι και του χρόνου στην ΤV Τρίγγου και Ροϊλός!

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά οι πρωταγωνιστές της κλείνουν στις σειρές που ετοιμάζονται. Και μάλιστα, σταθερά θα δούμε τα… ζευγάρια του σίριαλ που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Οι Άγριες Μέλισσες θα δώσουν το… άρωμά τους στην TV και τη σεζόν που έρχεται. Και τα δίδυμα που απασχόλησαν το… Διαφάνι θα μας απασχολήσουν και την επόμενη σεζόν. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου έκλεισαν για το Μαύρο Ρόδο. Ο Γιάννης Κουκουράκης, μετά τη Δανάη Μιχαλάκη, έκλεισε για να εμφανιστεί μαζί με την αγαπημένη του… Δρόσω στην Παραλία. Και πλέον είναι επίσημο ότι θα δούμε τη νέα σεζόν μαζί και τον Νικηφόρο με την Ασημίνα.

Η Έλλη Τρίγγου θα είναι η πρωταγωνίστρια στη Μάγισσα. Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 θα είναι η… συνέχεια των Άγριων Μελισσών στο κανάλι του Αμαρουσίου. Στην οποία ποντάρουν πάρα πολύ, αφού θα πρόκειται για το νέο σίριαλ των Τσαμπάνη, Καλκόβαλη σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου. Επισήμως και ο Αναστάσιος Ροϊλός θα είναι στη σειρά κι έτσι αναβιώνει ο μεγάλος έρωτας (από την αρχή της πρώτης σεζόν) του… Διαφανίου. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο ρόλος του, δεν αποκλείεται να είναι ξανά τηλεοπτικό ζευγάρι με την Τρίγγου.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 θα έχει έντονο το στοιχείο της βεντέτας

Μόνο που αυτή τη φορά, οι τηλεθεατές θα δουν κάτι διαφορετικό στην μικρή οθόνη, κάτι που δεν έχουν δει ξανά ως σήμερα.

Μεταφερόμαστε στο 1818, όπου δύο οικογένειες βρίσκονται σε τεράστια σύγκρουση. Οι Έλληνες, εκείνα τα χρόνια, θέτουν σιγά σιγά σε εφαρμογή το όραμα της ελληνικής επανάστασης. Για να ενωθούν αυτές οι δύο οικογένειες, οι συμπολίτες τους αποφασίζουν να παντρέψουν τα δύο νεαρά παιδιά. Άλλωστε, η περιβόητη αυτή συμφιλίωση ανάμεσα στις οικογένειες, έρχεται πάντοτε μέσω ενός γάμου. Η υπόθεση εστιάζει σε μία μάγισσα που ζει ανάμεσά τους και βλέπει περίεργα οράματα. Το αξιοσημείωτο είναι πως θα ταξιδέψουμε σε μιαν άλλη εποχή, τελείως διαφορετική από τη σημερινή.

Η βεντέτα τοποθετείται στη Μάνη, όπως και όλη σχεδόν η ιστορία μας. Οι σεναριογράφοι εστιάζουν και στον θεσμό της συγκυρίας, σύμφωνα με τον οποίο οι άνδρες εκείνης της εποχής, μπορούσαν να παντρευτούν δύο γυναίκες. Εάν η πρώτη τους σύζυγος δεν έκανε παιδιά, τότε είχαν το δικαίωμα να βρουν άλλη γυναίκα, με την οποία επισημοποιούσαν τη σχέση αυτή, μόλις εκείνη έκανε το πολυπόθητο παιδί.

Από το… Διαφάνι έχουν μετακομίσει στη Μάνη και οι Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς και Μαρκέλλα Γιαννάτου.