Δες την Ασημίνα του “Master Chef” στις πιο hot στιγμές της μια ανάσα πριν το τέλος του φετινού κύκλου

22 Μαΐου 2019 21:00

Ασημίνα Ουστάλλι. Απ’ τα πιο συμπαθή πλάσματα του Master Chef και με καταπληκτικά… οπίσθια. Τώρα, λοιπόν, έκανε φωτογράφιση σαν μοντέλο, ωστόσο, η ίδια έχει πολύ καλύτερες στιγμές. Πολύ hot, που απογειώνουν την τεστοστερόνη. 

Στο θεματάκι όμως και την Κατερίνα Καινούργιου, που βλέποντας τα φωτογραφικά στιγμιότυπα στην εκπομπή της, φάνηκε να εκπλήσσεται. Μεταξύ άλλων, είπε: « H Ασημίνα για να μιλήσει για το Mater Chef φωτογραφήθηκε έτσι; Δεν ξέρω αν είχα ένα εστιατόριο να ήθελα τη σεφ έτσι. Εγώ τον σεφ ή την σεφ δεν θέλω να τους βλέπω ημίγυμνους».

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στην εμφάνιση με μαγιό που είχε κάνει η Ασημίνα σε ένα από τα επεισόδια, με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Έχει φανταστικά οπίσθια η κοπέλα, αλλά δεν ήξερε πως η παραγωγή της έκανε ζουμ εκεί».

Εμάς, πάλι, καθόλου δεν μας πειράζει -θα θυμάστε το βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως- και κάνουμε ζουμ στα πιο καυτά της στιγμιότυπα.

Απολαύστε την.

TIP

Το τελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου του παιχνιδιού ξεκινάει τώρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ασημινα ουσταλλι

” data-instgrm-version=”12″ style=”background:#FFF;border:0;margin: 1px;max-width:500px;min-width:326px;padding:0;width:99.375%”>

” style=”background:#FFFFFF;line-height:0;padding:0 0;text-align:center;text-decoration:none;width:100%” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>

View this post on Instagram

” style=”color:#c9c8cd;font-family:Arial,sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:normal;line-height:17px;text-decoration:none” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>A post shared by Asimina ustalli (@asimina_ustalli)

on Aug 26, 2018 at 5:23am PDT

Αποτέλεσμα εικόνας για ασημινα ουσταλλι

Σχετική εικόνα