Άσπα – εξομολόγηση: «Ο Mad Clip ποτέ δεν ξέχασε από πού προήλθε κι έμεινε ο ίδιος»

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 09:00

Άσπα: «Ο Mad Clip ποτέ δεν ξέχασε από που προήλθε κι έμεινε ο ίδιος»

Η Άσπα Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί και η ίδια με το τραγούδι μετά τον θάνατο του αδερφού της Mad Clip

Η Άσπα Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια με τον αδελφό της Mad Clip. Και την αγάπη για τη μουσική που της μετέδωσε, το τραγούδι που έγραψαν μαζί και την επιθυμία της να το μοιραστεί με τον κόσμο. Η ίδια έχει κάνει σπουδές στα τουριστικά και εργάζεται σε ξενοδοχείο. Δραστηριότητα που δεν έχει εγκαταλείψει.

Με τον αδερφό της είχαν μια τρυφερή σχέση

«Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον Peter αλλά πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Ήθελε από πολύ μικρός να γίνει τραγουδιστής, πάντα έγραφε στίχους. Έχουμε όλα τα στιχάκια του σε ένα κουτί. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου, είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον να κάνει κάτι που αγαπάει τόσο πολύ. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, γιατί ήταν ο εαυτός του, ήταν πολύ καλός σε αυτό που έκανε, στο είδος του.

Είχαμε πάει μαζί πέρσι για να κάνουμε ένα τραγούδι, είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που έγραψε και το δικό του μέρος. Το είχα πει ολοκληρωμένα, υπάρχει αυτό το τραγούδι. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Θα ήθελα κάποια στιγμή να το μοιραστώ με τον κόσμο.

Δεν ήταν σκληρός ο Mad Clip. Ο αδερφός μου πέρα από το ότι ήταν καλός καλλιτέχνης, είχε χρυσή καρδιά, ήταν καλός άνθρωπος, ήθελε να τους βοηθήσει όλους. Ήταν ευγνώμων για όλο αυτό που ζούσε, ήταν αυθεντικός. Ποτέ δεν ξέχασε από που προήλθε κι έμεινε ο ίδιος.  Αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Μου άρεσαν όλα τα τραγούδια του, πήγαινα στα πρώτα live του που δεν ήταν πολύ γνωστός.

Η μητέρα της αντέδρασε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι

«Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι είχε γλυκόπικρο συναίσθημα, γιατί αυτός ο χώρος της θυμίζει τον αδερφό μου. Έβλεπε το άγχος που περνούσε, το άγχος να τα πας καλά, τα νούμερα, τα views. Έβλεπε την προσπάθειά του να τα καταφέρει και αυτό ίσως την ανησυχεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι τον εκμεταλλεύομαι, δεν το έκανα τότε και δεν θα το κάνω τώρα» εξομολογήθηκε η Άσπα για τον Mad Clip.