Άστον Κούτσερ: Σε Μαραθώνιο για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση

31 Αυγούστου 2022 14:35

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προπόνησή του ο Άστον Κούτσερ προκειμένου να λάβει μέρος στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης TCS 2022, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

«Η μεγαλύτερη αλλαγή σωματικά ήταν η μεταφορά της μυϊκής μάζας από το πάνω μέρος στο κάτω μέρος του σώματος. Έχω χάσει περίπου 5,5 κιλά», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός Άστον Κούτσερ στο «ET», σημειώνοντας ότι «η σύζυγός μου (σ.σ. Μίλα Κούνις) είναι εξαιρετικά υποστηρικτική».

Ο ηθοποιός μοιράζεται επίσης ότι αυτό που έχει μάθει για τον εαυτό του μέχρι στιγμής από την όλη διαδικασία, η οποία απαιτεί μήνες αφοσίωσης, είναι ότι «το να περιβάλλω τον εαυτό μου με ένα σύστημα υποστήριξης κάνει τα δύσκολα πολύ πιο εύκολα.

Το να ορίζεις έναν ρυθμό που μπορείς να διατηρήσεις δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να εργάζεσαι όσο πιο σκληρά μπορείς».

Οι αποκαλύψεις έρχονται καθώς ο Κούτσερ λανσάρει μια ολοκαίνουργια σειρά δεκαέξι ψηφιακών συνεντεύξεων.

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, ο Κούτσερ συμμετέχει στον Μαραθώνιο για να ευαισθητοποιήσει και να συγκεντρώσει χρήματα για τον «Thorn», ο οποίος γιορτάζει το δέκατο έτος κατασκευής τεχνολογίας για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση και την εξάλειψη του υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από το διαδίκτυο.

«Κάθε κίνηση που κάνουμε έχει σχέση με τη δημιουργία κλιμακούμενων αποτελεσμάτων που βοηθούν τα παιδιά να ζήσουν όπου μπορούν να είναι απλά παιδιά», σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Thorn: Digital Defenders of Children, παλαιότερα γνωστός ως DNA Foundation, είναι διεθνής οργανισμός κατά της εμπορίας ανθρώπων και εργάζεται για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών. Ιδρύθηκε από την Ντέμι Μουρ και τον Κούτσερ.

Πρόσφατα, ο Κούτσερ προχώρησε σε εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε εντελώς τη ζωή. Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Running Wild with Bear Grylls: The Challenge appearance» αποκάλυψε το αυτοάνοσο που επηρέασε την ακοή, την όραση και το περπάτημά του.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός, τονίζοντας ότι χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις και να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

«Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά ή αν θα περπατούσα ξανά», υπογράμμισε.