Αστρολογικές Προβλέψεις 12-18 Φεβρουαρίου: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας;

Συντάκτης: Newsroom

8 Φεβρουαρίου 2024 19:30

Η εβδομάδα 12-18 Φεβρουαρίου, φέρνει μαζί της τη γιορτή των ερωτευμένων, ενώ αστρολογικά παρατηρούμε τον σχηματισμό μιας δυναμικής πολυαστρίας στο ζώδιο του Υδροχόου (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας), η οποία δεν έχει ισχυρή επιρροή στα δρώμενα των ημερών τόσο συλλογικά, όσο και προσωπικά! Το ενδιαφέρον όλων μας είναι περισσότερο στραμμένο σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και το θέμα, δεν παύει όμως και στη ζωή μας δεν είναι έντονη προσωπική του καιρού η ανάγκη για ριζοσπαστικές αλλαγές που θα αναμορφώσουν τη ζωή μας.

Δες τις προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της μαχητικότητας, εισέρχεται την Τρίτη στις 13 Φεβρουαρίου 2024 , στο ζώδιο του Υδροχόου, από αυτή τη θέσει στρέφει το επόμενο διάστημα την ενέργεια μας, σε αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας αλλά και τα ιδανικά. . μας, μας κινητοποιεί περισσότερο συλλογικά, θεωρητικά, ερευνητικά, πολιτικά, και ανθρωπιστικά. Με τον Άρη ωστόσο δεν κινείται σε ένα ζωδιο του Αέρα (όπως τον Υδροχόο) επικεντρωνόμαστε πολύ περισσότερο στη «θεωρία» , παραμένοντας ίσως κάποιες στιγμές αντιδραστικοί, αμφισβητήσεις ή επαναστάσεις στην προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Η συνάντηση της Άρης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου στις 14 Φεβρουαρίου είναι μία πολύ σημαντική επιθετική και παθιασμένη, η οποία και μας προϊδεάζει, ότι η ίντριγκα, το παρασκήνιο, οι υποχθόνιες ενέργειες αλλά και τα βίαια περιστατικά δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια. για «ρομάντζα» ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σημαντική αυτή η εβδομάδα που είναι και η είσοδος της Αφροδίτης – του πλανήτη του Έρωτα – στο ζωό του Υδροχόου (στις 16/2), προσφέροντας πιο ανάλαφρες, επιπόλαιες και άστατες διαθέσεις σε θέματα που συνδέονται με τις ερωτικές σχέσεις. Φεύγουν τα ταμπού και οι προκαταλήψεις στον έρωτα, βαθύτερη ανάγκη είναι η ελευθερία, επομένως θα δούμε πολύ έντονα το επόμενο διάστημα να συμβούν νέες παθιασμένες σχέσεις όμως σε πιο ελεύθερο μοτίβο! Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου θα διεγείρει τα ερωτικά ένστικτα και θα γεννήσει νέους έρωτα που θα αναγεννήσουν την αισθηματική ζωή αρκετών εκπροσώπων του ζωδιακού, δεν θα λείψουν ωστόσο οι τάσεις κυριαρχίας και η ζήλεια!

Το «δίπολο» της έρωτα – Αφροδίτη και Άρης – από το ζώδιο του Υδροχόου καθώς και η συνάντησή τους με τον Πλούτωνα, σε προσωπικό επίπεδο που φέρουν ισχυρές αναγεννησιακές δονήσεις στην αισθηματική ζωή των Λεόντων, Υδροχόων και Κριών , Ζυγών του 1ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα . των πρώτων ημερών. Εβδομάδα οικονομικού κέρδους και Ευρώπης Εσόδων που έχουν οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών.

Μία ακόμα εξαιρετικά σημαντική αστρολογική όψη κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, όπου δεν είναι άλλη από το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή από τον Υδροχόο, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, όπου γίνεται αυτό το Σάββατο 17/2. Ξαφνικές ειδήσεις κάνουν «κρότο» , αποκαλύψεις μυστικών, αιφνίδιες αποφάσεις,  ανατροπές σχεδίων / συμφωνιών, ξαφνικοί καβγάδες αλλά και ροπή προς ατυχήματα είναι μερικές από τις τάσεις που διαμορφώνονται για τις ημέρες που ακολουθούν! Μεγαλύτερη επιρροή από αυτή την όψη δέχονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι στο τέλος  2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Τα Τυχερά: Βρίσκεσαι σε μία περίοδο που κλέβεις τις εντυπώσεις, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, δικτυώνεσαι, τονώνεις το πελατολόγιο σου και κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πορεία σου! Λειτουργείς αρκετά πιο διεκδικητικά για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ!

Τα Δύσκολα:  Οι επιπόλαιες επιλογές θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά! Προσπάθησε να μην δίνεις αφορμή για σχόλια / κουτσομπολιά στο περιβάλλον σου!

Ταύρος

Τα Τυχερά: Κάτω από δύσκολες συνθήκες κάνεις νέα βήματα στα επαγγελματικά σου που θα σε εδραιώσουν και θα σου δώσουν νέα δυναμική! Η επιμονή, η μεθοδικότητα και το πείσμα σου θα σε βοηθήσουν στην κατάκτηση στόχων και στην καλύτερη δυνατή προβολή της δουλειάς σου! Τυχερός στα αισθηματικά εσύ που έχεις γεννηθεί 15-16/5

Τα Δύσκολα:  Κάποιες συζητήσεις ή και νέα που αφορούν την δουλειά σου, σε κάνουν να αντιδράς και να αλλάζεις πορεία!  Προσοχή στα κοινωνικά σκάνδαλα.

Δίδυμοι

Τα Τυχερά:  Εμπλουτίζεις τις γνώσεις, τις εμπειρίες σου, ξεκινάς ένα νέο κύκλο σπουδών ή μία νέα σημαντική συμφωνία.  Έχεις επιτυχία μέσα από ταξίδια, νομικά ή ακόμα και μέσω της επέκτασης της δουλειάς σου! Πικάντικοι έρωτες, με μία διαφορά ηλικίας, ή κουλτούρας αφορούν εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 21-23 Μάη.

Τα Δύσκολα:  Γίνεσαι αρκετά πιο τολμηρός, ασυγκράτητος, παίρνεις τα ρίσκα σου όμως ο φανατισμός στην υπεράσπιση των ιδεών σου, μπορεί να φέρει κόντρα και δυσαρέσκεια στις επικοινωνίες σου!

Καρκίνος

Τα Τυχερά:   Προσπαθείς να ανασυγκροτηθείς ψυχολογικά και οικονομικά και νιώθεις σαν την κάμπια που προσπαθεί να βγει από το κουκούλι και να πετάξει σαν πεταλούδα!  Το πάθος και η σεξουαλικότητα χτυπούν κόκκινο!

Τα Δύσκολα:  Δεν θα λείψουν κάποιες εντάσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Η μεγαλοποίηση των συναισθημάτων σου, θα διεγείρει τους φόβους σου!

Λέων

Τα Τυχερά:   Νέες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή έρχονται για να φέρουν μία περίοδο ερωτικής άνθισης, αλλά και πάθους.  Καινούργιες συνεργασίες θα συμβάλουν στην ενδυνάμωσή σου!

Τα Δύσκολα:  Μείνε μακριά από ανθρώπους που σε χρησιμοποιούν ή που προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Κάποια σκάνδαλα σε σχέσεις ή συνεργασίες που ήδη διατηρείς είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας.  Δεν θα λείψουν οι καβγάδες και οι εκνευρισμοί σε σχέσεις και συνεργασίες για σένα που έχεις γεννηθεί 10-12 Αυγούστου!

Παρθένος

Τα Τυχερά:   Νέα βήματα γίνονται στον τομέα της εργασίας, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μία πιεστική και προκλητική περίοδο, όμως δημιουργείται ένα νέο πλαίσιο που στην πορεία θα σε ανταμείψει. Εμπλουτίζεις τις υπηρεσίες σου ή αναλαμβάνεις και νέες εργασιακές υποχρεώσεις.

Τα Δύσκολα:  Περίοδος γεμάτη στρες και ανατροπές σχεδίων. Θα χρειαστεί να μεριμνήσεις και να προφυλάξεις την φυσική σου κατάσταση ή ακόμα και το κατοικίδιο!

Ζυγός

Τα Τυχερά:   Εβδομάδα διεκδικήσεων και κατακτήσεων, όπου αναβλύζουν από μέσα σου νέες επιθυμίες και νέοι πόθοι. Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται σε περίοδο ουσιαστικής αναγέννησης. Χαρές δέχεσαι μέσα από τα παιδιά ή για θέματα τεκνοποίησης.

Τα Δύσκολα:  Το ρίσκο στα οικονομικά μπορεί να οδηγήσει σε λάθος! Μην κάνεις μεγάλα βήματα που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Προφυλάξου από ερωτικά πάθη, που έχουν έντονο παρασκηνιακό χαρακτήρα.

Σκορπιός

Τα Τυχερά:   Βάζεις την ζωή σου σε μία νέα πορεία και εφαρμόζεις αρκετές αλλαγές, τις οποίες δεν είχες επιλέξει, εντέλει όμως θα σε βάλουν σε μία πιο ευνοϊκή πορεία! Νέοι άνθρωποι που μπαίνουν στην ζωή σου, σου αλλάζουν τα δεδομένα!

Τα Δύσκολα:  Βρίσκεσαι σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, διατηρώντας ανοιχτές κάποιες πληγές του παρελθόντος ενώ αισθάνεσαι προδομένος από την αλλαγή συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων, που τους έχεις στηρίξει σημαντικά!

Τοξότης

Τα Τυχερά:   Μία εβδομάδα που οι ρυθμοί της είναι ταχύτατοι, είσαι διαρκώς σε κίνηση και παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες για το μέλλον σου! Δεν λείπουν τα ερωτικά φλερτ, ή και οι αισθηματικές επικοινωνίες που σου ιντριγκάρουν το μυαλό! Μία νέα επαγγελματική συμφωνία θα σταθεί σημαντική για τις ακόμα πιο τυχερές εξελίξεις που θα σου έρθουν από τέλη του Μάη.

Τα Δύσκολα:   Προσπάθησε να μην γίνεσαι τόσο απόλυτος, ή και επιθετικός στον τρόπο έκφρασης σου. Άθελα σου μπορεί να ρίξεις λάδι στην φωτιά και να ξεσπάσει καβγάς με πρόσωπο αγαπημένο.  Να αναμένεις κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου το Σαββατοκύριακο!

Αιγόκερως

Τα Τυχερά:   Ο αγώνας που κάνεις για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου ή τα συμφέροντά σου θα στεφθεί με επιτυχία! Οι πρωτοβουλίες της περιόδου θα φέρουν στην πορεία έξτρα χρήμα. Εύνοια στα αισθηματικά δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 28 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου!

Τα Δύσκολα:   Μείνε μακριά από κρυφές, μυστικές, παρασκηνιακές οικονομικές ενέργειες. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σε προσεγγίσουν με κάποιον απώτερο σκοπό!

Υδροχόος

Τα Τυχερά:   Εβδομάδα που πατάς γκάζι και τρέχεις για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις με πάθος. Κάνεις σημαντικές ενάρξεις που θα φέρουν μία ουσιαστική αλλαγή στη ζωή σου! Ο έρωτας σε παρασύρει στα μονοπάτια του και μια δυνατή ερωτική στιγμή για σένα που έχεις γεννηθεί 20-25 Ιανουαρίου!

Τα Δύσκολα:    Αρκετές στιγμές έρχεσαι σε κόντρα με τους δαίμονες σου , ή αλλιώς με την αρνητική πλευρά του εαυτού σου. Γίνεσαι αρκετά πιο ανταγωνιστικός ή επιθετικός και αυτή την τάση πρέπει να τις μετρήσεις. Προσοχή σε οικογενειακές ερίδες ή σε βλάβες στο σπίτι αν έχεις γεννηθεί 8/2

Ιχθύς

Τα Τυχερά:   Αναγνωρίζεις τα λάθη του παρελθόντος και κάνεις τα βήματα εκείνα για να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο ή για να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις. Οι θυσίες της περιόδου θα πιάσουν τόπο. Εύνοια στα αισθηματικά δέχεσαι εσύ που είσαι γεννημένος κοντά στις 16/3.

Τα Δύσκολα:     το διάστημα κρίνετε έντονα παρασκηνιακό τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Υπερβάλεις των δυνάμεων σου και δέχεσαι κάποια «πισώπλατα» χτυπήματα που σε αποδυναμώνουν.