Αθηνά Ευμορφιάδη – Survivor: «Όλα αυτά τα είδα στο Twitter που είναι εκεί όλο το σκουπιδαριό, ότι σκουπιδαριό υπάρχει»

20 Φεβρουαρίου 2022 08:30

Αθηνά Ευμορφιάδη - Survivor: «Όλα αυτά τα είδα στο Twitter που είναι εκεί όλο το σκουπιδαριό, ότι σκουπιδαριό υπάρχει»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποχώρησε από το Survivor και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, βρέθηκε στο πάνελ του Όλα Γκουντ. Αρνήθηκε την εμμονή που έδειξε στην Μυριέλλα Κουρεντή και σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της από τους χρήστες του διαδικτύου.

Αθηνά Ευμορφιάδη – Survivor: «Όλα αυτά τα είδα στο Twitter που είναι εκεί όλο το σκουπιδαριό, ότι σκουπιδαριό υπάρχει».

Δεν δίστασε να αποκαλέσει σκουπιδαριό το Twitter. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της δεν φάνηκε να έχει αντιληφθεί την εικόνα που έβγαζε προς τα έξω όσο διάστημα παρέμεινε στο Survivor. Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να της εξηγήσουν πως αυτό δεν ισχύει.

«Με τις κακουχίες και την πείνα αρχίζει και υπολειτουργεί το μυαλό σου. Όλα διογκώνονται εκεί μέσα. Θέλω να πω στο κοινό να μην παθιάζεται τόσο πολύ και να μην προσβάλλει τους παίκτες που βρίσκονται σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Μέχρι και ο σύντροφος μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα και δεν ξέρω τον λόγο. Έλεγα, «μα τι έχω κάνει;», «ποιον έχω πειράξει;». Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάνει κάτι».

«Δεχόμουν bullying για το σώμα μου. Δεχόμουν bullying για το πρόσωπο μου που εκεί πέρα είχα γίνει εγώ πετσί και κόκαλο. Όλο το πρόσωπο μου είχε μπει μέσα. Έβλεπα δηλαδή ακραία πράγματα, ότι έχω κάνει αλλαγή φύλου και τέτοια τρελά πράγματα. Όλα αυτά τα είδα στο Twitter που είναι εκεί όλο το σκουπιδαριό, ότι σκουπιδαριό υπάρχει».

«Είδα ακόμα και γυναίκες μεγάλης ηλικίας να σχολιάζουν πάρα πολύ αρνητικά την εμφάνιση μου, ότι παίρνω φάρμακα για το σώμα μου και τραγικά πράγματα. Έχω σοκαριστεί! Πρέπει να απολογούμαι γιατί είμαι αθλήτρια και έχω αυτό το σώμα. Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό».