Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν είναι προτεραιότητά μου η παρουσίαση»

17 Φεβρουαρίου 2022 19:15

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν είναι προτεραιότητά μου η παρουσίαση»

Η Αθηνά Οικονομάκου εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για τη ζωή της με δύο παιδιά, την αποχή από την τηλεόραση και τον λόγο που έχει αρνηθεί προτάσεις για παρουσίαση.

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν είναι προτεραιότητά μου η παρουσίαση».

Η αλλαγή που έφερε η γέννηση της κόρης της

«Τα κορίτσια είναι άλλο πράγμα. Είναι τρέλα. Κι εγώ επειδή δεν έχω το άγχος που είχα στο πρώτο παιδί, τις αγωνίες, την ανασφάλεια, το απολαμβάνω το παιδί αυτό τελείως διαφορετικά. Είμαι άλλη μαμά. Είμαι πιο ήρεμη κι απλώς απολαμβάνω την κάθε στιγμή που είμαι μαζί της. Είμαι ευτυχισμένη. Στο πρώτο παιδί ήμουν προβληματισμένη και ταραγμένη και τόσο συναισθηματικά φορτισμένη που δεν μπορούσα να το απολαύσω. Έλεγα ‘Εγώ γιατί είμαι τόσο προβληματισμένη και δυσκολεύομαι;’».

Επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση για λίγο

«Δε μου λείπει. Ήταν πολλά τα χρόνια που έκανα καθημερινή σειρά και ήμουν σε 10ωρα γυρίσματα. Είχα κουραστεί. Το έχω απολαύσει πάρα πολύ. Δεν έχω σταματήσει και ποτέ από το 2007 που ξεκίνησα. Το θέατρο μου έχει λείψει πολύ αλλά θα ζοριζόμουν πάρα πολύ να κάνω σεζόν 6μηνο-7μηνο».

Έχει δεχτεί προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών

«Δεν είναι προτεραιότητά μου η παρουσίαση. Δεν είναι κάτι που ονειρεύομαι και λέω αν δεν το κάνω θα τρελαθώ. Καθόλου! Θα το έκανα μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Έχουν φτάσει προτάσεις. Δεν ξέρω αν είναι τόσες φορές όσες έχει ακουστεί»

«Αρνητική δεν είμαι αλλά θα έκανα κάτι πολύ συγκεκριμένο». Συμπλήρωσε η Αθηνά Οικονομάκου.