Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν εμφανίζομαι στο Instagram όπως είμαι σπίτι μου»

26 Απριλίου 2022 09:00

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν εμφανίζομαι στο Instagram όπως είμαι σπίτι μου»

Η Αθηνά Οικονομάκου  σε συνέντευξή της απάντησε σχετικά με το πόσο επιμελείται την εξωτερική της εμφάνιση, στην τηλεόραση αλλά και στο Instagram. Όπου δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες της.

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν εμφανίζομαι στο Instagram όπως είμαι σπίτι μου».

Πώς καταφέρνεις να είσαι πάντα χαμογελαστή και λαμπερή εξωτερικά; Στο Instagram, στις εμφανίσεις σου;

Είναι η δουλειά μου, όταν θα δώσω μια συνέντευξη, δεν μπορώ αν εμφανιστώ όπως είμαι σπίτι μου. Αναφορικά με το Instagram, δεν έχω λογαριασμό για να λέω τα προσωπικά μου προβλήματα. Όταν θα περνάω δύσκολη και πιεστική περίοδο, δεν θα κάνω αναρτήσεις, θα πάρω τον χρόνο μου και θα εμφανιστώ όταν χαμογελάω. Δεν νιώθω ότι το Instagram είναι μέρος για να μοιραστώ προβλήματα αλλά και κάποιες σκέψεις μέχρι ενός σημείου.

Να πω βέβαια ότι είμαι εξαιρετικά αισιόδοξη και νιώθω ότι μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα. Νομίζω ότι όταν υπάρχει δύναμη, μπορεί ο άνθρωπος να κάνει πολλά. Παλεύω και βάζω στόχους. Αναφορικά με το “λαμπερή”, θεωρώ ότι η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας. Παλεύω να είμαι ισορροπημένη ψυχικά και να μπορώ να διαχειρίζομαι με ψυχραιμία τα πάντα. Οργανώνω το χρόνο μου κι όταν πρέπει να περιποιηθώ τον εαυτό μου, βρίσκω χρόνο. Μπορεί να είναι πέντε λεπτά, αλλά θα τα βρω. Και έχει να κάνει περισσότερο με το πως νιώθω εγώ…

Δεν σε αφορά τι θα πουν οι άλλοι για εσένα;

Καθόλου! Και μεταξύ μας δεν ασχολούμαι ούτε εγώ πολύ με τον εαυτό μου! Αυτό που βλέπετε είναι συνήθως προετοιμασία πέντε λεπτών… Δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου στο ΤύποςTV.

Όπως σας αποκάλυψε το iciao:

Στο τηλεοπτικό παρασκήνιο η Αθηνά Οικονομάκου έχει δεχθεί πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για να αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Στην θέση του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλλι Κακαβά.

Όμως για αυτό το τηλεοπτικό της εγχείρημα υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις. Για το αν και κατά πόσον η ηθοποιός μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής. Αλλά και απέναντι στις απαιτήσεις της επικαιρότητας που κατακλύζουν πλέον ακόμα και τις ψυχαγωγικές εκπομπές.