Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Από την τυχαία συνάντηση στους τρεις γάμους

5 Απριλίου 2022 16:07

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα ζευγάρια που ναι μεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την σχέση και τον γάμο τους, ωστόσο κρατούν την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πώς γνωρίστηκαν; Και πώς κατέληξαν να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια;

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Από την τυχαία συνάντηση στους τρεις γάμους

Σε πελάγη ευτυχίας ζουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος από τότε που στον κόσμο ήρθε η κορούλα τους για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η όμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο γιος τους Μάξιμος που ήρθε στον κόσμο το 2018 και είχε γεμίσει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους. Ωστόσο, η γέννηση της κορούλας τους τους ολοκλήρωσε.

Ήταν άλλωστε κοινή επιθυμία και τον δυο να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι. Από τη μέρα που έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, ανυπομονούσαν να την κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Μάλιστα το ζευγάρι, έχει αποφασίσει ήδη τα ονόματα που θα πάρει η μικρή τους. Το ένα, θα είναι εκείνο της μητέρας του Φίλιππου Μιχόπουλου και το άλλο ένα όνομα που αρέσει και στους δυο και θα ξεκινά από «Σ».

Πώς έγινε η γνωριμία τους

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του!

Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», έχει αποκαλύψει για την γνωριμία τους η ηθοποιός λέγοντας μάλιστα ότι τα δυο στοιχεία που την κέρδισαν σε εκείνον ήταν το στυλ και η φινέτσα του.

Με εκείνον να έχει «το πάνω χέρι» στη σχέση τους η Αθηνά σε άλλη συνέντευξή της θα παραδεχτεί ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι η πιο υγιής σχέση που έχει κάνει ποτέ.

Στο πρόσωπό του βρήκε όλα εκείνα που έψαχνε, την τρυφερότητα, τη στοργικότητα αλλά και την αποφασιστικότητα.

Ένα μόλις χρόνο μετά τη γνωριμία τους το ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης.

Η απόφαση αυτή αποδείχθηκε σωστή αφού όσα πίστευαν και ένιωθαν ο ένας για τον άλλον αποδείχθηκαν σωστά και ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Γάμος και παιδιά

Και ενώ ο έρωτάς τους δυνάμωνε, το 2017 ο πελαργός θα τους χτυπήσει για πρώτη φορά την πόρτα. Κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Και ενώ η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο.

Το παρών σε αυτό τον «μυστικό» γάμο έδωσαν μόνο οι πολύ στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Μιας και οι δυο τους ήθελαν αυτή τη μέρα να τη γιορτάσουν μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους.

Την αποκάλυψη του μυστηρίου, έκανε η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου λίγες ημέρες μετά με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τους πάντες.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά και αφού ο γιος τους Μάξιμος έχει έρθει στη ζωή, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο της νησί τη Μύκονο.

δΔοργανώνοντας ένα τεράστιο πάρτι για τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους τους.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα του επιχειρηματία και σχεδόν όλοι οι διάσημοι φίλοι τους έδωσαν το παρών.

Ωστόσο πολλοί είναι ψίθυροι που θέλουν αυτόν το γάμο στη Μύκονο να μην είναι ο δεύτερος αλλά ο τρίτος για το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, οι φήμες θέλουν την Αθηνά και τον Φίλιππο να έχουν ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε κάποιο από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό.

Από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι και σήμερα, ο γιος τους Μάξιμος είχε καταφέρει να έχει την απόλυτη προσοχή τους.

Ωστόσο τώρα αυτή θα χωριστεί στα δυο αφού στον κόσμο ήρθε και η κορούλα τους για να μεγαλώσει την οικογένειά τους και να προσθέσει μερικές ακόμη όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά τους.