Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τους δύο άντρες της ζωής της!

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 14:59

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τους δύο άντρες της ζωής της!

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα – Ηλέκτρα.

Η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και κάποιο διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μύκονο.

H Αθηνά Οικονομάκου είναι ενεργή στο Instagram και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία που δείχνει τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο να παίζει στην παραλία με τον γιο τους, Μάξιμο.

Αθηνά Οικονομάκου: Παιχνίδια στην πισίνα με τα δύο παιδιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές στο νησί των ανέμων και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ηθοποιός βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί στην Μύκονο μαζί με την κόρη της και τον γιο της και δεν σταματούν να παίζουν μέσα στην πισίνα απολαμβάνοντας όμορφες οικογενειακές στιγμές.

 

Τα παιχνίδια δεν σταματούν με την κόρη της Σιένα και με τον γιο της Μάξιμο καθόλου τη διάρκεια της ημέρας με την ηθοποιό να γίνεται και εκείνη παιδί.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην πρωινή εκπομπή του Mega και τη Δανάη Μπάρκα είχε δηλώσει για την έλευση του πρώτου της παιδιού

«Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά.

Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου»