Αθηνά Οικονομάκου για Φίλιππο Μιχόπουλο: «Οι κρίσεις μας ένωσαν»

Συντάκτης: Newsroom

12 Δεκεμβρίου 2022 16:30

Αθηνά Οικονομάκου για Φίλιππο Μιχόπουλο: «Οι κρίσεις μας ένωσαν»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» που πρωταγωνιστεί, στο θέατρο «Παλλάς», ενώ μίλησε και για την οικογένεια της, τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και για τους λόγους που απείχε από το θέατρο τόσα χρόνια.

«Ο Φίλιππος έχει αποδεχθεί πλέον ότι ζούμε στα φώτα της δημοσιότητας. Πέρασαν τα χρόνια, έχει αποδεχτεί ότι αυτή είναι η γυναίκα του, αυτή τη δουλειά κάνει. Ισορροπήσαμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Φίλιππο. Φαίνεται πιο ξεκάθαρα όσο περνάει ο καιρός. Εγώ με τον Φίλιππο προχωρώντας, βλέπω όλο και πιο ξεκάθαρα πόσο διαφορετικοί είμαστε.

Χάρη σε αυτό είμαστε τόσο καλά μαζί. Όταν αυτή η διάθεση από κοινού είναι τόσο μεγάλη, δεν έχει παρά να πάει καλά. Το παλεύουμε και οι δύο, δεν έχει οπισθοχωρήσει κανείς μας όσες δύσκολες στιγμές και αν έχουν υπάρξει στα τόσα χρόνια. Οι κρίσεις μας ένωσαν και μας έδεσαν ακόμη περισσότερο» εξομολογήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Δεν μπορούσα να κάνω θέατρο, δεν είναι ότι δεν ήθελα. Είχα φόβο, σκηνικό. Νόμιζα ότι την ώρα της παράστασης θα πάθω κάτι. Είχα φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Αυτό με οδήγησε και στην ψυχοθεραπεία. Σε κάθε παράσταση που έπαιζα, θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου πάνω στη σκηνή ότι κάτι κακό θα μου συμβεί. Είναι τρομακτικό. Δεν ξέρω πως άντεξα τόσο καιρό, θα έπρεπε να είχα καταρρεύσει και ψυχικά και σωματικά. Οπότε είπα θα κάνω μια παύση.

Έλεγα στους συνεργάτες μου ‘θα πεθάνω, δεν είμαι καλά’ και γελούσαν. Στην σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα. Το σκέφτομαι και ήταν εφιάλτης» αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητά μου, ήταν η ώρα να πάω σε ειδικό. Δεν είχα ιδέα πώς να το διαχειριστώ. Έφτασα στο σημείο να πω ‘δεν την παλεύω άλλο’. Δεν είχε λογική αυτό, δεν μπορούσα να εξηγήσω τι νιώθω» συμπλήρωσε η ηθοποιός.