Αθηνά Οικονομάκου: Η κόρη της “αναστατώνει” το σαλόνι του σπιτιού τους

12 Αυγούστου 2022 12:59

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Βόλτα στα Ματογιάννια για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου Σιένα κόβει βόλτες στο σαλόνι του σπιτιού τους και η ηθοποιός ανεβάζει βίντεο με τις περιπέτειες της μικρή.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την κόρη της να κόβει βόλτες στο σαλόνι του σπιτιού τους

Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της και την βοήθεια που έχει από τη μητέρα της.

«Ασχολούμαι πολύ με τα παιδιά, γι’ αυτό έγινα μαμά. Έλεγα πως όταν κάνω παιδιά θα απέχω από τη δουλειά για τρία- τέσσερα χρόνια αλλά όταν απέκτησα το Μάξιμο, είδα ότι δεν γίνεται και επέστρεψα στη δουλειά στους εννιά μήνες και το ήθελα πολύ και το είχα ανάγκη. Ασχολούμαι γιατί το θέλω, θα αισθανόμουν άσχημα να λείπω πολύ, το πρόγραμμά μου είναι πως λείπω δύο άντε τρεις φορές την εβδομάδα. Έχω μια γυναίκα που με βοηθάει, η πεθερά μου δουλεύει και ο μαμά μου είναι στην Πελοπόννησο»

Στην πρωινή εκπομπή του Mega έχει αναφερθεί η Αθηνά Οικονομάκου στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της

«Δεν είναι απλά τα πράγματα για μία εργαζόμενη μητέρα στον συγκεκριμένο χώρο. Με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ολοκληρώθηκε η οικογένεια με έναν τρόπο. Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν. Λατρεύω τον Μάξιμο και φοβόμουν πως θα μοιραστεί η αγάπη με το δεύτερο παιδί. Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη άλλα επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου δεν την έπαθα τελικά.

Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα πόδια μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου»