Αθηνά Οικονομάκου: το βρήκαμε το κορμί, πατριώτη! Κούκλα μαμά σε τρελά κέφια

4 Μαΐου 2022 09:10

Αθηνά Οικονομάκου: Το βρήκαμε το κορμί πατριώτη!

Η Αθηνά Οικονομάκου πάντα ξέρει πώς να κερδίζει τα βλέμματα. Όπου κι αν βρεθεί όλα τα φλας ανάβουν αμέσως. Και όπως βλέπετε, όχι άδικα. Η αγαπημένη ηθοποιός (πλέον και κριτής ίσως και μέλλουσα παρουσιάστρια) αποφάσισε να διασκεδάσει. Και η έκπληξη ήταν ότι μαζί της δεν είχε τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά αγαπημένες της φίλες.

Αθηνά Οικονομάκου: το βρήκαμε το κορμί, πατριώτη! Κούκλα μαμά σε τρελά κέφια.

Η επιλογή του μαγαζιού μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε στο Vox όπου τραγουδούν οι Μέλισσες και η Τάμτα. Για όσους δεν το γνωρίζουν η ηθοποιός είναι πολύ στενή φίλη του Χρήστο Μάστορα με τον οποίο μάλιστα άνοιξαν και διάλογο όταν το κέφι χτύπησε κόκκινο.
Όσο για τα φλας, βλέπετε ότι είχαν λόγο να αστράψουν για χάρη της Αθηνάς. Η Οικονομάκου επέλεξε ένα σέξι σύνολο με μαύρο κορμάκι με έναν ώμο και μία μίνι φούστα σε κόκκινο χρώμα. Και τα δύο κομμάτια είναι από το brand Project SOMA το οποίο συνυπογράφει η ηθοποιός με τη Μαίρη Συνατσάκη.
Με αυτή της την εμφάνιση, ουσιαστικά, η Αθηνά Οικονομάκου επένδυσε στην top τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από τη μίνι φούστα. Και μάλιστα σε στενή γραμμή με δύο ανοίγματα στο πλάι.
Η Αθηνά Οικονομάκου ολοκλήρωσε το look με κλασική τσάντα Chanel, ζώνη Gucci και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνλα ΟΙκονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου