Αθηνά Οικονομάκου: «Ξέρω ανθρώπους που έχουν μιλήσει ενώ και οι ίδιοι έχουν φερθεί το ίδιο άσχημα σε συνεργάτες τους»

Δημοσιεύθηκε: 14 Φεβρουαρίου 2021 17:15
Αθηνά Οικονομάκου: «Ξέρω ανθρώπους που έχουν μιλήσει ενώ και οι ίδιοι έχουν φερθεί το ίδιο άσχημα σε συνεργάτες τους»

Η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο OK! μίλησε για τις πρόσφατες καταγγελίες. Σχολίασε και την φράση που χρησιμοποίησε ο Σταμάτης Φασουλής για αυτήν την περίπτωση.

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας σχετικά παρότρυνε τους ηθοποιούς να χαμηλώσουν τους τόνους και να καθίσουν φρόνιμα. Μια φράση που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Θεωρώ κι εγώ ότι η φράση «Καθίστε φρόνιμα» ήταν φάουλ. Ίσως να ήθελε κάτι άλλο να πει, αλλά στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται αν φιμώνουμε στόματα. Αυτό που κατά την γνώμη μου χρειάζεται είναι να βγουν αυτοί που έχουν σοβαρές καταγγελίες να καταθέσουν.

Καλό είναι όσοι μιλάνε για αξιοπρέπεια να έχουν και αξιοπρέπεια. Και το λέω αυτό γιατί ξέρω ανθρώπους που έχουν μιλήσει ενώ και οι ίδιοι έχουν φερθεί το ίδιο άσχημα σε συνεργάτες τους. Δεν μπορεί από τη μία να κατηγορείς συνάδελφό σου για λεκτική βία ενώ κι εσύ συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο στον βοηθό σκηνοθέτη  ή στην κομμώτρια. Σε όποιον δηλαδή θεωρείς ότι έχεις την εξουσία να το κάνεις. Είναι και αυτό ίδια κατάχρηση.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.