Αθηνά Ωνάση-Αλμπέρτο Ζόρζι: Η κίνηση που φανέρωσε τη σχέση τους

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 19:35

Η Αθηνά Ωνάση είναι ερωτευμένη και χαμογελά ξανά χάρη στον Αλμπέρτο Ζόρζι, ο οποίος δείχνει να είναι επιτέλους ο άνθρωπος, που την κάνει ευτυχισμένη.

Η χρυσή κληρονόμος, έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με το διαζυγιο της, κάτι που δεν ήθελε. Η Αθηνά αν και λόγω του ονόματος της δύσκολα περνάει απαρατήρητη, εκείνη δεν θελει να δημοσιοποιεί τα προσωπικά της. Ο  γάμος με τον Αλβάρο έφερε μεγάλη θλίψη. Μέχρο που ήρθε στην ζωή της ο Ιταλός αναβάτης και έφερε ξανά το φως.

Η Αθηνά έγινε το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Ζόρζι και τη σύζυγό του, Αναλίζα Τζιουντίνι, άρα και η αιτία του διαζυγίου τους.

Η πρώτη γνωριμία και η κίνηση που… φανέρωσε τη σχέση τους

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε με αφορμή την πώληση του αλόγου Cornetto K της Ωνάση, με τον προπονητή της, Γιαν Τοπς, να τους φέρνει σε επαφή. Οι δυο τους βρήκαν χημεία άμεσα, το άλογο πουλήθηκε και, παρότι ο Αλμπέρτο το μεταπώλησε σε ένα μήνα, οι φήμες είχαν «φουντώσει» για το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Ο Ζόρζι φρόντισε με ελάχιστες κουβέντες να διαψεύσει τη σχέση τους. «Κι εγώ το άκουσα, αλλά όχι, δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ τίποτε ανάμεσα σε εμένα και την Αθηνά. Απλώς έχουμε δουλέψει μαζί και τέλος. Ίππευσα το άλογό της, αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι με την ίδια», είχε απαντήσει.

Μια κίνησή του, ωστόσο, φαίνεται πως… πρόδωσε τη σχέση με την Αθηνά. Μετά τις φήμες, που τους ήθελαν μαζί και παρότι θέλησε να τις διαψεύσει, ο Ζόρζι αποφάσισε να φύγει από την Ιταλία και να μετακομίσει στην Ολλανδία, και μάλιστα δίπλα στον Γιαν Τοπς. Από τότε, και δη μετά τη δημοσίευση νέων τους φωτογραφιών, φαίνεται πως το ειδύλλιο αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί, με την Ωνάση επιτέλους να είναι ξανά χαρούμενη.

Τι είχε πει για την σχέση του με την Αθηνά

Σε sites σκανδαλοθηρικού περιεχομένου είχε αναφερθεί ότι ο χωρισμός σου με τη γυναίκα σου Αναλίζα Τζιουντίνι οφείλεται στη -φημολογούμενη- σχέση σου με την Αθηνά. Τι απαντάς; Αληθεύουν οι φήμες;

«Κι εγώ το άκουσα αλλά όχι, δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ τίποτα ανάμεσα σε εμένα και την Αθηνά. Απλώς έχουμε δουλέψει μαζί και τέλος. Ίππευσα το άλογο της, αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι με την ίδια», ανέφερε στο Gala.