Αθηνά Ωνάση: Δείτε το πολυτελές σπίτι όπου έμενε με τον Αλβάρο

Δημοσιεύθηκε: 27/08/2019 11:05
Αθηνά Ωνάση: Δείτε το πολυτελές σπίτι όπου έμενε με τον Αλβάρο

Είναι ένα σπίτι γεμάτο με τις αναμνήσεις ενός έρωτα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά κατέληξε άδοξα, με τους δύο πρώην συζύγους πλέον να βρίσκονται στα μαχαίρια. Στο σπίτι αυτό, που μοιάζει πραγματικά με παλάτι, έμεναν η Αθηνά Ωνάση και ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο.
Είναι μία υπερπολυτελής κατοικία 480 τ.μ. στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών! Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση «επιβάλλεται» να έχει.

Ωνάση

Όσον αφορά το αρχιτεκτονικό της στυλ και τις γραμμές της διακόσμησης, η κατοικία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλασική, με πινελιές μοντέρνου. Εξωτερικά δίνει την εντύπωση ενός σπιτιού χολιγουντιανών προδιαγραφών. Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη.
Το εσωτερικό της είναι εξαιρετικά φωτεινό εξαιτίας των μεγάλων παραθύρων και των χρωματικών επιλογών που προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο. Από τα ομορφότερα σημεία του σπιτιού είναι η αυλή με τους φοίνικες και την πισίνα.

Ωνάση

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT