Αθηνά Ωνάση: Μυστήριο με τη «χρυσή» κληρονόμο – είναι έγκυος;

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Ιουλίου 2022 12:36

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις στους κοσμικούς κύκλους –και όχι μόνο- έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τα οποία η Αθηνά Ωνάση, είναι έγκυος και μάλιστα τεσσάρων μηνών!

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά Ωνάση φέρεται να κυοφορεί το πρώτο της παιδί με βάση ρεπορτάζ που υπάρχουν σε ιστοσελίδες των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, η «χρυσή» κληρονόμος είναι έγκυος τεσσάρων μηνών.

Προσθέτουν, μάλιστα, ότι το τελευταίο διάστημα η 37χρονη αποφεύγει να βγαίνει και κρύβεται προκειμένου να μην φανούν τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της!

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως αν πράγματι η Ωνάση είναι έγκυος, ο πατέρας του παιδιού που θα έρθει στον κόσμο περίπου τα Χριστούγεννα, είναι ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Ζόρζι.

Πρόκειται για τον 33χρονο ιππέα και αξιωματικό του ιταλικού στρατού. Γνωρίστηκαν πριν από περίπου πέντε χρόνια, την εποχή που η Ωνάση προσπαθούσε να ξεπεράσει το διαζύγιό της από τον τον Βραζιλιάνο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο.

Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Μεταξύ άλλων, μοιράζονται το πάθος τους για τα άλογα.

Ο Ζόρζι πρόσφατα χώρισε με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον γάμο του με την Ωνάση αλλά μάλλον είναι ακόμη νωρίς για κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε σάιτ των ΗΠΑ όπως και της Βραζιλίας, το ζευγάρι στεγάζει τον έρωτά του σε πολυτελή βίλα αξίας 14 εκατομμυρίων στη Φλόριντα, η οποία ανήκει στην Ωνάση.

Από το περιβάλλον τους τονίζεται πως διανύουν την πιο ώριμη φάση τους και είναι αχώριστοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Μάλιστα, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην επισημοποίηση της σχέσης τους αλλά ακόμη δεν έχει αρχίσει ο σχεδιασμός.

Φυσικά, κανένας από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τα παραπάνω. Πάντως, το γεγονός ότι η εγγονή του Έλληνα κροίσου δεν πραγματοποιεί δημόσια εμφάνιση, όπως είναι φυσικό, δίνει τροφή για σχόλια. Πολλοί εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό μάλλον επιβεβαιώνει τα σενάρια της εγκυμοσύνης.