Αθηναΐς Νέγκα: «Ο Λιάγκας και η Καινούργιου είναι δύο αριστουργήματα της τηλεοπτικής τέχνης»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιανουαρίου 2023 09:20

Aκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA για την καριέρα της και την τηλεόραση.

«Το ‘Καλύτερα Αργά’ ήταν ένα πείραμα που έγινε πέρυσι, πήγε συμπαθητικά και είπαμε να συνεχίσουμε να το συμπαθούμε. Θα το κάνω για λίγο καιρό ακόμα και είναι πιθανό να μην κάνω ξανά τηλεόραση. Τώρα που κάνουν όλοι συνεντεύξεις έχει αρχίσει και μου τη δίνει και λέω δε θα κάνω άλλες. Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει», είπε αρχικά η Νέγκα.

Και συμπλήρωσε: «Από το ραδιόφωνο θα κάνω ένα διάλειμμα, δεν προλαβαίνω, όμως πάντα έχουμε ένα ραντεβού. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι στο ραδιόφωνο πρόκειται να γίνει μια αλλαγή και δεν ήμουν σε φάση να συζητήσω.

Ο εργοδότης μπορεί να αλλάξει τα πράγματα αλλά το ηθικό είναι να κάνει μια συζήτηση προηγουμένως μαζί σου, δεν έγινε ποτέ. Δεν ήμουν σε φάση να συζητήσω και είπε παραιτούμαι από το ραδιόφωνο».

Σε άλλο σημείο, ρωτήθηκε για τις σατιρικές εκπομπές και σχολίασε ως εξής: «Δεν υποχωρούν οι τηλεθεάσεις στις σατιρικές εκπομπές. Οι ‘Ράδιο Αρβύλα’ τα πάνε μια χαρά. Περάσαμε δύσκολη οικονομική φάση, τα κανάλια έκαναν συγκεκριμένες επενδύσεις, το κοινό εκπαιδεύεται να παρακολουθεί ό,τι του δίνεις».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε παρουσιαστές της τηλεόρασης υπογραμμίζοντας: «Θα πήγαινα να δουλέψω σε πάνελ γιατί θα ήταν διασκεδαστικό να το δω από κοντά. Δεν θα ήμουν καλή πανελίστρια, θα ήμουν η χειρότερη. Τα πάνελ με μαγεύουν με την άγρια ομορφιά τους.

Ο Λιάγκας και η Καινούργιου είναι δύο αριστουργήματα της τηλεοπτικής τέχνης που μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι σε θέση να εκτιμήσει».

Τέλος, για τον πρόσφατο χωρισμό από τον σύζυγό της, σημείωσε: «Το ανακοίνωσα γιατί ήθελα να ζήσω λίγο πιο ελεύθερα. Να μπορώ να κυκλοφορώ, να ξέρουν όλοι ότι χώρισα. Αν με δείτε στο δρόμο να περπατάω με τους φίλους μου, να ξέρετε ότι έχω χωρίσει».