Αθηναΐς Νέγκα: Σε δημόσια τρυφερά ενσταντανέ με τον σύζυγό της

6 Απριλίου 2022 15:30

Αθηναΐς Νέγκα: Σε δημόσια τρυφερά ενσταντανέ με τον σύζυγό της

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Αθηναΐς Νέγκα σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύζυγό της, Γιάννη.

Αθηναΐς Νέγκα: Σε δημόσια τρυφερά ενσταντανέ με τον σύζυγό της

Η δημοσιογράφος πραγματοποίησε μια βόλτα με τον σύζυγό της, Γιάννη σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται και από τα «καυτά» φιλιά που αντάλλαξαν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι πολύ ενεργή στα social media όμως σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με την οικογένειά της.

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει αποκτήσει δυο κόρες. Η μεγαλύτερη ήρθε στον κόσμο όταν η ίδια ήταν μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Χάρη Ζαχαριά.

Στις 24 Ιανουαρίου του 2018, απέκτησε τη δεύτερη κόρη της, τη Φοίβη καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2017.

Αθηναΐς Νέγκα: «Αυτά είναι τα δικά μου σημάδια… κάποια από αυτά δηλαδή»

Η Αθηναΐς Νέγκα σε πρόσφατη δημοσίευση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram. Έδειξε σε μια φωτογραφία της τα σημάδια στα χέρια της από την λεύκη.

Όπως γράφει και στο κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία, το κάνει για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα.

Παράλληλα τονίζει πως το body shaming αλλάζει την καθημερινότητα και τον τρόπο συμπεριφοράς , ενώ δεν θα έπρεπε.

«Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω καθως είναι αρκετά κοινή. Αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορω να μιλάω πιο άνετα για αυτή .

Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι «υποφέρουν» από αυτήν. Κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους  μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων.

Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωναση που έκαναν πρεμιέρα αυτές τις μέρες. Αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming. Στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post. #vitiligo #vitiligoawareness».