Αθηναΐς Νέγκα: Τίτλοι τέλους στον γάμο της έπειτα από πέντε χρόνια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Οκτωβρίου 2022 10:44

Η Αθηναΐς Νέγκα χώρισε από τον σύζυγό της Γιάννη έπειτα από πέντε χρόνια γάμου.

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα, αποκάλυψε ότι μπήκαν τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Γιάννη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα το 2017. Μάλιστα, έναν χρόνο αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους.

Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε λόγο στην ανάρτησή της για όλες τις συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, για τις σχέσεις που παλιώνουν αλλά και για το ότι δύο άνθρωποι μπορούν να μείνουν οικογένεια και φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @athinaisnega

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση τους δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλ… που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα.

Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι.

Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035.

ΥΓ. δημοσιογράφος καναλιού με πήρε κ σχεδόν με μάλωσε που δεν γράφω κάτι ξεκάθαρο… Τι τύποι!», έγραψε χαρακτηριστικά η Νέγκα για τον χωρισμό της, ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.