Αθηναΐς Νέγκα: “Αποφάσισα να βρω άντρα 14 χρόνια μικρότερο γιατί…” (βίντεο)

23 Απριλίου 2019 23:00

Ανά τακτά διαστήματα πηγαινοέρχεται στην μικρή οθόνη η Αθηναΐς Νέγκα. Κι αν η ίδια θα προτιμούσε έτσι κι αλλιώς ν’ ασχολείται με μαγειρική, είναι κονεσέζ και της ταιριάζει αυτός ο τομέας, κατά καιρούς έχει κάνει και άλλα. Όπως π.χ. τη σατιρική εκπομπή με τον Βαγγέλη Περρή.

Στο θέμα μας όμως. Η Αθηνά είναι κατά δεκατέσσερα χρόνια μεγαλύτερη απ’ τον άντρα της, κάτι που ναι μεν οι περισσότεροι βλέπουν θετικά, άλλους όμως τούς προβληματίζει.

Η ίδια, μιλώντας on camera, τόνισε: “Δεν θα μπορούσα να έχω σχέση με έναν συνομήλικό μου για έναν πρακτικό λόγο. Όταν βρέθηκα χωρισμένη στα 39 μου ανακάλυψα ότι έβγαινα με ανθρώπους που ήταν συνομήλικοί μου ή λίγο μεγαλύτεροι και ήταν χωρισμένοι. Το δύσκολο ήταν διαζύγιο, πρώτος γάμος, παιδιά, αυτή είναι η πιο δύσκολη “πίστα”, όποια τα καταφέρνει εκεί της βγάζω το καπέλο.”

“Εγώ όμως είδα ότι δεν μπορούσα εκεί γιατί δεν διεκδικώ πάρα πολύ καλά το χώρο μου στις σχέσεις. Οπότε το τα αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει παιδιά, μπορεί να μην έχει κλείσει καλά τη σχέση του, διεκδικούν οι πρώην σύζυγοι τον σύζυγο. Πρέπει να γίνεις μητριά παιδιών, ενώ ο πατριός είναι ένας κουλ τύπος, αν παίζει καλά το ρόλο του, που είναι σαν θείος, η μητριά έχει μεγαλύτερη τριβή.”

Και πρόσθεσε:

“Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα, οπότε πρέπει να διαγράψω αυτή την κατηγορία και τι μας μένει; Μας μένει ο πολύ νεότερος, ο οποίος μπορεί να μην έχει παντρευτεί και να είναι σημαντικά νεότερος, όπως στην περίπτωση του άντρα μου. Τα 14 χρόνια διαφορά που έχω με τον σύζυγό μου με προβληματίζουν κάθε μέρα.”

“Ήμουν πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άντρες. Έχω άγχη και ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση”.