Αθηναίς Νέγκα: Γιατί νευρίασε με τον Snik και τον αποκάλεσε «τσογλάνι»

Συντάκτης: Newsroom

24 Αυγούστου 2022 23:00

Αθηναΐς Νέγκα: «Αυτά είναι τα δικά μου σημάδια... κάποια από αυτά δηλαδή»

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι γνωστό ότι λέει την γνώμη της μέσα από τα social media, ακόμα και αν κάτι την πειράζει, έχοντας όμως πάντα μια βαρύτητα.

Αυτή την φορά φαίνεται να βγήκε λιγο εκτός εαυτού και μάλιστα όπωσ φάνηκε έγινε έξαλη. Αφορμή ήταν το βίντεο στο προφίλ του γνωστού τράπερ Snik στο οποίο φαίνεται μέσα στο μουσείο του Λούβρου να φορά full face μάσκα και να καπνίζει, κάτι που ως γνωστόν απαγορεύεται στους μουσειακούς χώρους.

Η δημοσιογράφος, θέλησε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram να εκφράσει την αγανάκτησή της με τον Snik, αποκαλώντας τον μάλιστα… “τσογλάνι”. «Οικογένειες, φοιτητές, φιλότεχνοι… Κάνουν οικονομίες για να έχουν την ευκαιρία να δουν τα αριστουργήματα στο Λούβρο και το τσογλάνι όχι μόνο έχει φράγκα να πάει, αλλά να πάει και πάλι να μείνει στουρνάρι. Τα μουσεία υπάρχουν για να δίνουν χαρά» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.

Snik: Προκαλεί καπνίζοντας στο Λούβρο

Στο εξωτερικό θέλησε να κάνει μια μινι απόδραση ο Snik με την σύντροφό του Γιώτα Ιωαννίδου και μερικούς καλούς του φίλους.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τράπερ με την παρέα του αποφάσισαν να επισκεφθούν και το μουσείο του Λούβρου και να θαυμάσουν τα σπάνια έργα τέχνης που φιλοξενούνται σε αυτό.

Ο Snik, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram δεν έχασε την ευκαιρία να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την επίσκεψή του στο μουσείο του Λούβρου με μια του ανάρτηση ωστόσο να προκαλεί αντιδράσεις αφού όπως θα δεις, ο τράπερ φοράει full face μάσκα ενώ παράλληλα καπνίζει. Κάτι που ως γνωστόν απαγορεύεται στους μουσειακούς χώρους.