Ατζούν Ιλιτζαλί: Απίστευτη πρόταση στον Ντάνο για να μπει στο «All Star Survivor»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Σεπτεμβρίου 2022 11:05

Κάθε δυνατή προσπάθεια καταβάλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να πείσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάρει μέρος στο επερχόμενο «All Star Survivor».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί πρότεινε στον Γιώργο Αγγελόπουλο το ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου να δεχθεί να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο -βάσει προγραμματισμού- θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η προσφορά του Αλιτζαλί είναι ακόμη πιο «δυνατή». Συγκεκριμένα, υποσχέθηκε πως ο Αγγελόπουλος θα αναλάβει την παρουσίαση καινούργιου ριάλιτι που θα βγει στον «αέρα» την επόμενη σεζόν, το φθινόπωρο του 2023 δηλαδή, από τον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για το «I am a celebrity, get me out of here», το οποίο έφυγε από τα χέρια του ΑΝΤΙ χωρίς να έχει προβληθεί ποτέ και κατέληξε στο κανάλι του Φαλήρου, του οποίου οι ιθύνοντες -ως γνωστόν- τιμούν τα πάσης φύσεως ριάλιτι.

Πλέον, αναμένεται η απάντηση του Αγγελόπουλου. 

Ο Ντάνος, κατά πληροφορίες, είχε πρόσφατα ζητήσει να γίνει η σχετική συζήτηση με τον Ιλιτζαλί, αφού «κλείσουν» τα πρώτα ονόματα για το ριάλιτι.

Στόχος του είναι να δει ποιοι θα είναι για να πάρει τις τελικές αποφάσεις του.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο ριάλιτι επιβίωσης θέλει να πάνε οι πραγματικά καλύτεροι στον Άγιο Δομίνικο.

Εκείνοι που έχουν γράψει ιστορία με τις επιδόσεις τους και όχι με τις ίντριγκες. Αν πειστεί με τα ονόματα που ακούσει, τότε θα συζητήσει για περισσότερες λεπτομέρειες με την παραγωγή.

Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός, αρκεί ο όρος του να υλοποιηθεί. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Αγγελόπουλος μπορεί να μην είναι αρνητικός εντούτοις από την άλλη δεν τρελαίνεται με την ιδέα να ετοιμάσει ξανά βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Για να το κάνει, θα πρέπει αυτή η προσπάθεια να αξίζει.

Άλλωστε, δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση ή περαιτέρω προβολή. Είναι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα δραστηριότητές του.