Ατζούν Ιλιτζαλί: «Μηδενική ανοχή» – Η απάντηση στο εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Φεβρουαρίου 2023 09:51

Άμεση και οξεία ήταν η απάντηση της εταιρείας παραγωγής του «Survivor All Star» του Ατζούν Ιλιτζαλί στο εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Λίγη ώρα μετά τις καταγγελίες της πρώην διαγωνιζόμενης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star», Ασημίνα Χατζηανδρέου, η εταιρεία του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, «AcunMedya» απάντησε με δελτίο Τύπου.

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε αβάσιμες τις κατηγορίες της περί κακομεταχείρισης μετά το το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο οποίο συμμετείχε και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά.

Η απάντηση της «AcunMedia» στη Χατζηανδρέου: «Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα (σ.σ. χθες) από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει τη σκληρή δουλειά και τη φήμη μας.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Στέλνει εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι κατηγόρησε την παραγωγή ότι μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού την κρατούσαν περιορισμένη σε ξενοδοχείο, παρά τη θέλησή της.

Συγκεκριμένα, στο εξώδικο τονίζεται μεταξύ άλλων: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας.

Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».