Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου – Όλη η εύνοια της αστρολογίας με το μέρος τους

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2024 19:00

Είναι επίσημα η εποχή των Διδύμων και οι καλότυχοι πλανήτες έχουν την τιμητική τους.

Ο Μάιος φτάνει στο τέλος του, και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον νέο μήνα της χρονιάς με περισσότερη αισιοδοξία και καλή διάθεση. Μετά από μια περίοδο δοκιμασιών με εκλείψεις, ανάδρομο Ερμή και δύσκολες όψεις, ήρθε ο Μάιος με μια πιο ήρεμη και ανάλαφρη διάθεση. Κυρίως όμως έφερε ευκαιρίες προκειμένου να χτίσουμε μια πιο υγιή και γεμάτη καθημερινότητα.

Ο Ιούνιος θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και σε ακόμη καλύτερο. Είναι επίσημα η εποχή των Διδύμων και οι καλότυχοι πλανήτες έχουν την τιμητική τους. Θα ξεκινήσει πάρα πολύ καλά με θετική ενέργεια και έντονη κοινωνικοποίηση. Στο τέλος του όμως, έχουμε μια Πανσέληνο, η οποία θα μας ταρακουνήσει συναισθηματικά.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 Ιουνίου με την συμμετοχή της Αφροδίτης και του Κρόνου να φέρει μία μίξη εμποδίων κι ευκαιριών στους Διδύμους, τους Τοξότες, τους Παρθένους και τους Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Ενδεχομένως να θέλουν να ζήσουν πιο ανέμελα τον έρωτα, αλλά οι υποχρεώσεις να τους πνίγουν.

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα, θα είναι η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 Ιουνίου που θα διαρκέσει ως τα τέλη του Ιούνη και θα φέρει μια σειρά από εξελίξεις και γεγονότα. Την ίδια στιγμή, ευνοεί ιδιαίτερα και το εξάγωνο των δύο πιο ερωτικών πλανητών: του Άρη και της Αφροδίτης.

Ποια είναι τα πιο ευνοημένα ζώδια για τον Ιούνιο του 2024:

Ταύροι

Μπορεί τα ερωτικά σας να μην είναι και στα καλύτερά τους, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως έχετε βρει ξανά τον εαυτό σας. Εξελίσσεστε, έχετε έσοδα, επεκτείνεστε και βάζετε σε τάξη όσα πραγματικά είχατε ονειρευτεί. Την μεγαλύτερη εύνοια όμως την έχετε στον τομέα των οικονομικών και των χρημάτων. Ο Δίας μετακινείται στον δεύτερο οίκο σας και αυτό σημαίνει πως η θετική επιρροή του Δία στον τομέα των οικονομικών συνεχίζεται και όλο τον Ιούνιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημά σας. Αν ψάχνατε το ιδανικό διάστημα για να ψάξετε μια νέα δουλειά, για να ζητήσετε αύξηση ή να βρείτε μια παράλληλη με την κύρια εργασία σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Ιούνιος θα είναι μήνας επέκτασης και εσόδων για εσάς τους Ταύρους, ωστόσο το συναισθηματικό κομμάτι θα μείνει λίγο πίσω. Πιθανότατα να σας λείπουν πρώην σύντροφοι ή εραστές, τους οποίους αναζητάτε στη ζωή σας. Δεν είναι ώρα ωστόσο για να επικεντρωθείτε στα προσωπικά και ερωτικά σας.

Δίδυμοι

Από τις 3 Ιουνίου και μετά, θα έχετε μία από τις μεγαλύτερες αστρολογικές εύνοιες. Ο κυβερνήτης επιστρέφει στο ζώδιο σας, μαζί με την εύνοια του Δία και της Αφροδίτης. Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβετε δράση σε οποιοδήποτε κομμάτι, με ιδιαίτερη έμφαση στα ερωτικά, τις κοινωνικές επαφές και την εμφάνισή σας. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον μήνα, για να καταφέρετε όσα θέλετε σε κοινωνικό, ερωτικό και προσωπικό κομμάτι. Το μόνο που οφείλετε να έχετε κατά νου, είναι η επιρροή του Ουρανού. Ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος πλανήτης και φέρνει αναπάντεχα γεγονότα. Είτε αυτά είναι θετικά, είτε όχι, δεν αποκλείεται να έχετε εξελίξεις που δεν περιμένατε και που θα σας αφήσουν έκπληκτους.

Τοξότες

Μπορεί οι τελευταίοι μήνες να ήταν δύσκολοι, πιεστικοί και χωρίς πολύ ενδιαφέρον, ωστόσο από τον Μάιο θα έχετε παρατηρήσει πως το τοπίο αλλάζει. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε από το καβούκι σας και να περάσετε επιτέλους καλά και ξέγνοιαστα. Ο Άρης στον Κριό σάς δίνει αυτοπεποίθηση και ώθηση να διεκδικήσετε ό,τι πραγματικά πιστεύετε ότι αξίζετε. Επίσης ο κυβερνήτης σας, ο Δίας έχει κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων, γεγονός που φέρνει την καλύτερη περίοδο των τελευταίων μηνών. Το σίγουρο είναι ότι θα δείτε φίλους, θα γελάσετε, θα χαλαρώσετε και θα περάσετε πολύ καλά, κάτι που είχατε μεγάλη ανάγκη, αφού οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα πιεστικοί με πανσελήνους και εκλείψεις που σας επηρέασαν έντονα.