Αυτά είναι τα πιο hot κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2022

9 Δεκεμβρίου 2021 19:00

Αυτά είναι τα πιο hot κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2022

Καθώς βαδίζουμε προς το 2022, εξετάζουμε ήδη τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν και που θα υιοθετήσουμε. Από τα ρούχα μέχρι και τα μαλλιά!

Το καρέ είναι η αγαπημένη επιλογή πολλών γυναικών τα τελευταία χρόνια. Αν όμως το έχεις βαρεθεί και θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, σου έχουμε ήδη τις προτάσεις που είναι εμπνευσμένες από τους οίκους μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Το Soft Bob

Φυσικά το καρέ θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το 2022, θα έχει όμως πιο soft γραμμές. Αυτό σημαίνει πως αντί για ολόισιες άκρες και razor cut τελείωμα, τα καρέ θα είναι ανάλαφρα και φυσικά. Το μήκος είναι λίγο πιο μακρύ για να φτάνει πάνω από τους ώμους.

Το clavicut

Το πιο πολυσυζητημένο κούρεμα του 2022 είναι το clavicut που όπως περιγράφει και το όνομά του δεν ξεπερνά σε μήκος το ύψος της κλείδας, οπότε βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο μακρύ καρέ και τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Το clavicut, γνωστό και ως French long bob, πλαισιώνει πολύ σωστά και τα τετράγωνα και τα στρογγυλά πρόσωπα. Έχει πολύ διακριτικά layers που δημιουργούν μια ανάλαφρη κίνηση στα μαλλιά, ενώ οι άκρες μπορούν να γυρνούν και ελαφρώς προς τα μέσα.

Τα μακριά healthy μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά για να δείχνουν πλούσια και υγιή, πρέπει να έχουν και δυνατές άκρες. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να ανανεώσεις το κούρεμά σου και να φροντίζεις πολύ καλά τις άκρες με τα κατάλληλα προϊόντα.

Το long pixie cut

Το σίγουρο είναι πως αυτό το μακρύ pixie κούρεμα θα το υιοθετήσουν πολλές γυναίκες. Γιατί είναι πολύ θηλυκό, έχει όγκο, layers που του δίνουν κίνηση και ταιριάζει σε ίσια και κυματιστά μαλλιά.

Το νέο shag haircut

Είναι ένας συνδυασμός από το κούρεμα της Jennifer Aniston στα 90s, το mullet και το wolf cut και ιδανικό για όσες φοβούνται το κοντό μήκος.

To 2022 θα δούμε και τα ολόισια μακριά μαλλιά, χωρίς φιλαρίσματα. Σε αυτή την περίπτωση φρόντισε να εφαρμόσεις ένα θρεπτικό λάδι στις άκρες για να τα διατηρείς ενυδατωμένα.

Αυτά τα μαλλιά ταιριάζουν και σε στρογγυλά και σε οβάλ πρόσωπα. Αν έχεις μακρόστενο πρόσωπο καλύτερα να τα αποφύγεις.