Αυταπάτες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ίσως οδηγήσουν σε λάθη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Σεπτεμβρίου 2022 08:10

Κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Είναι σημαντικό να μην προχωρήσουμε σε επιλογές που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Ψευδαισθήσεις και αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη και παγίδες που καλό είναι να αποφύγουμε.

Σε ό,τι αφορά τον χώρο της δουλειάς πιθανό είναι να μας προσεγγίσουν πρόσωπα που θέλουν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Οφείλουμε να πάρουμε αποστάσεις από τα πράγματα και να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας ώστε να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά προχωρώντας στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στην προσωπική μας ζωή, όπως αναφέρει το σάιτ myastro, εμμονές και ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε έντονη κριτική απέναντι στον άνθρωπό μας.

Προσοχή καθώς είναι βέβαιο πως η αντίδραση θα είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε εξελίξεις που θα μας απογοητεύσουν. Καλό είναι επίσης να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε πιθανές νέες γνωριμίες γιατί τα φαινόμενα απατούν και αυτό θα φανεί μετά από λίγο καιρό.

Είναι προτιμότερο να είμαστε επιφυλακτικοί σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις για να αποφύγουμε τις πληγές.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας σε ό,τι αφορά θέματα της καθημερινότητας και υποθέσεις που αγγίζουν τον χώρο της δουλειάς. Το άγχος είναι έντονο καθώς οι ρυθμοί με αυξημένη και οι απαιτήσεις πολλές.

Οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε ό,τι έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονες εμμονές και νευρικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην επικοινωνία με το συναδελφικό περιβάλλον γιατί είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω του εκνευρισμού μας.

Είναι προτιμότερο να δείξουμε ψυχραιμία διατηρώντας τις ισορροπίες σε σχέσεις που παίζουν καθημερινό ρόλο στη ζωή μας.

Σε ,τι αφορά το σώμα, οφείλουμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορούμε να επιλέξουμε πρόγραμμα διατροφής και άθλησης που μας ταιριάζει.

Είναι βέβαιο πώς θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την ψυχολογία μας, θα μας χαρίσει ευεξία και θα μας βοηθήσει να έχουμε στα ύψη την ενέργειά μας.