Αυτή είναι η αλήθεια για τη Λίτσα Πατέρα! Φεύγει από τον ΑΝΤ1 έπειτα από 30 χρόνια για να πάει στη Μενεγάκη;

24 Ιουλίου 2021 09:00

«Πρώτα θα φύγει ο ΑΝΤ1 και μετά η Πατέρα». Αυτό ήταν το… ανέκδοτο που κυκλοφορούσε πολλά χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου. Κι έδειχνε πόσο το όνομα της πασίγνωστης αστρολόγου ήταν συνυφασμένο με τον ΑΝΤ1.

Πάντως τις τελευταίες ώρες ακούγεται κάτι που δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα στην τηλεοπτική πιάτσα. H Λίτσα Πατέρα αποχωρεί από το κανάλι έπειτα από περισσότερα από 30 ολόκληρα χρόνια; Διάστημα κατά το οποίο έχει στηρίξει πάρα πολλούς παρουσιαστές και παρουσιάστριες.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», η δημοσιογράφος της εκπομπής, Τζωρτζέλα Κόσιεβα, αποκάλυψε ότι η αστρολόγος έχει δεχθεί κρούση για να βρεθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη φιλία, ενώ το Mega θα αναλάβει και την έκδοση του περιοδικού της.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη θέλει οπωσδήποτε αστρολόγο στην εκπομπή της. Είχε ακουστεί το όνομα της Άσης Μπήλιου, αλλά η τελευταία ανακοίνωσε ότι θα μείνει στο Star.

Η Μενεγάκη θέλει πολύ την Πατέρα και κάνει τα πάντα για να κάνει τη σούπερ μεταγραφή.

Πάντως, προς το παρόν τηρείται απόλυτη σιγή ιχθύος από όλες τις πλευρές. Αν και στην τηλεοπτική πιάτσα πολλοί είναι εκείνοι που αμφιβάλλουν αν η Πατέρα πάρει τη μεγάλη απόφαση και εγλαταλείψει τον ΑΝΤ1. Για να δούμε…