Αυτή είναι η απόφαση του Star για το Masterchef 6! Τι θα γίνει με το All Star που ήθελαν οι κριτές

Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουνίου 2021 09:00
Αυτή είναι η απόφαση του Star για το Masterchef 6! Τι θα γίνει με το All Star που ήθελαν οι κριτές

Το τρέιλερ βγήκε. Στο Star το περίμεναν πώς και πώς και γι’ αυτό το έτρεξαν πάρα πολύ. Ετοιμαστείτε λοιπόν τη νέα σεζόν για το Masterchef 6.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς βέβαια ήθελε και να… πικάρει λίγο τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Κυρίως για την προσπάθειά του να «αροπάξει» τους τρεις κριτές του Μasterchef. Οι οποίοι τελικά αποφάσισαν να παραμείνουν στο Star.

Αλλά και να δείξει τα δόντια του στον Τούρκο ο οποίος ετοιμάζει ριάλιτι μαγειρικής για τον ΣΚΑΪ. Και στόχος του είναι να χτυπήσει το Masterchef.

Η ανακοίνωση για τον έκτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής δείχνει ότι μπαίνει προς το παρόν στον πάγο το All Star που σκέφτονταν στο κανάλι. Χωρίς πάντως ως ιδέα να έχει απορριφθεί, αφού άρεσε και στους Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο.

Όπως αναφέρεται στο τρέιλερ, όσοι αγαπούν τη μαγειρική καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής για το Masterchef 6.

Τα όρια, οι σχέσεις, το ταλέντο, η υπερβολή και το ταξίδι. Όλα χωρούν στο νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef 6. Το δημοφιλές πρόγραμμα προσκαλεί και προκαλεί μάγειρες και μαγείρισσες να δείξουν το γευστικό χαρακτήρα τους. Και φυσικά να διεκδικήσουν και το μεγάλο έπαθλο που δεν είναι άλλο από τα 50,000 ευρώ.

«Αν δε σου αρκεί μόνο να το βλέπεις αλλά θέλεις να το ζήσεις κι εσύ, δήλωσε συμμετοχή στο masterchef.star.gr», επισημαίνεται στο τέλος του τρέιλερ.