«Αυτή η νύχτα μένει»: Η σκληρή τιμωρία του Φωστέρη στον Σήφη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 11:51

Εξελίξεις που καθηλώνουν περιλαμβάνει η συνέχεια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

Στη δραματική σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», η Φωτεινή και η Εύη αποφασίζουν να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο, φέρνοντας όμως τον Χρήστο αντιμέτωπο με την πληγή του.

Οι τρεις τους καταλήγουν να καυγαδίσουν με συνέπεια τα δύο κορίτσια να πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Συγκεκριμένα, εγκαταλείπουν τον πατέρα τους και βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς τους, της Βρεττώς, όπου ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν της μητέρας τους, της Μαρίνας.

Παράλληλα, μία απερισκεψία του Μίλτου τον οδηγεί στον σταθμό της χωροφυλακής και τον φέρνει, ακόμα μία φορά, σε ρήξη με τον πατέρα του, ο οποίος είναι αστυνομικός διοικητής.

Από την άλλη, η Ζέτα και ο Στρατής έρχονται όλο και πιο κοντά. Κάποια στιγμή, μάλιστα, η κοπέλα παίρνει το θάρρος και τον φιλάει, με εκείνον να ανταποκρίνεται. Τουλάχιστον στην αρχή, γιατί μετά αποτραβιέται και φεύγει.

Έκτοτε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο» έχει μία παράξενη συμπεριφορά απέναντι στη νεαρή τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα εκείνη να θυμώνει πολύ μαζί του.

Αργότερα, στο «Όνειρο», ο Στρατής δέχεται την πρόκληση του δημάρχου, καθώς ανάμεσα στα σπασμένα πιάτα και τα λουλούδια που πέφτουν σαν βροχή οι σχέσεις των δύο αντρών φτάνουν στα άκρα. Μάλιστα, αυτή η συνάντησή τους αφήνει το μαγαζί… ρημαγμένο. Όμως, καθώς ξημερώνει η επόμενη μέρα, ο ένας βγαίνει στο φως κι ο άλλος βυθίζεται στο σκοτάδι.

Η Ζέτα, μη μπορώντας να καταλάβει την αλλόκοτη συμπεριφορά του Στρατή, του ζητάει να μιλήσουν.

Εκείνος, όμως, αρνείται να συζητήσει για όλα όσα τον βαραίνουν και τη διώχνει. Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα παίρνει την απόφαση να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει τόσο από το «Όνειρο» όσο και από το Αγρίνιο, κατεβαίνοντας στην Αθήνα.

Εκεί, η Ζέτα ξεκινά να κυνηγά τη δική της τύχη, αγνοώντας ότι πολύ κοντά της στέκεται και την κοιτά ο χειρότερος εφιάλτης της.

Ταυτόχρονα, ο Στέλιος κουβαλά ακόμα στη συνείδησή του το σκηνικό που συνέβη με τον Μίλτο, ενώ ο Σήφης δέχεται την πολύτιμη βοήθεια του Φώτη για να εξοφλήσει το χρέος του. Όμως, δεν καταφέρνει και πάλι να μαζέψει όλο το ποσό, με συνέπεια η τιμωρία του από τον Φωστέρη να είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε.

Συγκεκριμένα, τον τραυματίζουν σοβαρά στα χέρια, προκειμένου να μην μπορέσει ποτέ ξανά να πιάσει όργανα ή να δουλέψει.

Όταν η Νίτσα και η Διαμάντω αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει, παλεύουν να τον σώσουν πάση θυσία από τους αδίστακτους άντρες. Από την άλλη, καθώς ο Χρήστος αρχίζει να ξαναβρίσκει τη δύναμή του, ο δικηγόρος Παπαδόπουλος καταφτάνει στο Αγρίνιο, παραδίνοντάς του το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον Στρατή.

Το νέο πρόσωπο του Χρήστου, όμως, δεν πείθει την Εύη, που αναζητά μια απάντηση για όλα όσα έχουν συμβεί.