Αυτή η νύχτα μένει: Καρτέρι θανάτου! Ένα αμάξι χτυπάει τον Στρατή

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιανουαρίου 2023 14:30

Αυτή η νύχτα μένει: Καρτέρι θανάτου! Ένα αμάξι χτυπάει τον Στρατή

Αυτά δημιουργούνται από τον Ισίδωρο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κλείσει το νυχτερινό κέντρο «Όνειρο», καθώς και να καταστρέφει τον Στρατή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ALPHA, ο Στρατός κατηγορείται για τον φόνο ενός τοκογλύφου και συλλαμβάνεται. Γρήγορα, όμως, πείθει τις Αρχές πως δεν εμπλέκεται στη δολοφονία του Βαγγέλη, και επιστρέφει στην καθημερινότητά του. Κάποια στιγμή, όμως, βλέπει τη Νίτσα και τη Ζέτα να κρατούν τις βαλίτσες τους και να ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν από το Αγρίνιο.

Η Ζέτα, όταν αντικρίζει τον άντρα, σιωπά, ενώ την ίδια ώρα ο Ισίδωρος παρακολουθεί κάθε κίνησή τους και ενημερώνει σχετικά το μυστηριώδες αφεντικό του. Τότε ο Ισίδωρος παίρνει ρητή εντολή να στήσει καρτέρι θανάτου εναντίον του Στρατή, ώστε να πάρει ένα καλό μάθημα. Γρήγορα, διατάζει έναν συνεργάτη του να περιμένει με το αυτοκίνητο στον δρόμο έξω από το νυχτερινό κέντρο και μόλις δει τον Στρατή να πατήσει τέρμα το γκάζι και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Λίγο αργότερα, ο άντρας πραγματοποιεί την παραπάνω εντολή και ο Στρατός τραυματίζεται σοβαρά, ενώ η Ζέτα και η Νίτσα βρίσκονται μπροστά στην επίθεση και τρέχουν σοκαρισμένες προς το μέρος του για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, η πρώτη, παρά τους ενδοιασμούς της Νίτσας, υπαναχωρεί συναισθανόμενη τους πολλούς κινδύνους που απειλούν τον Στρατή.

Λίγο μετά, ο τελευταίος συνέρχεται, αλλά αντιλαμβάνεται ότι ο Ισίδωρος και όσοι κρύβονται πίσω απ’ αυτόν δεν πρόκειται να σταματήσουν να τον ενοχλούν αν δεν πάρουν ό,τι θέλουν.

Πηγή: Mytv