«Αυτή η νύχτα μένει»: Ο Στρατής ερωτεύεται τη Ζέτα και τη διεκδικεί

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Δεκεμβρίου 2022 12:14

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια του σήριαλ του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», που έχει κερδίσει την εκτίμηση των τηλεθεατών.

Ο Σταύρος, από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο «Όνειρο», κλήθηκε να προσαρμοστεί αμέσως σε έναν άγνωστο για εκείνον κόσμο: αυτόν της νύχτας.

Ο νεαρός και γοητευτικός πιανίστας του μαγαζιού αρχίζει να ερωτεύεται όλο και πιο πολύ τη Ζέτα.

Για τον λόγο αυτό, κάνει φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να την προσεγγίσει και να «σπάσει» τον πάγο που υπάρχει ανάμεσά τους. Όμως, οι προσπάθειές του αποβαίνουν άκαρπες, καθώς η τραγουδίστρια τρέφει αισθήματα μόνο για τον Στρατή, κι ας έχουν χωρίσει.

Τότε, λοιπόν, ο Σταύρος εξομολογείται σε έναν συνάδελφό του το ερωτικό ενδιαφέρον του για τη Ζέτα και εκείνος της το μεταφέρει. Η Ζέτα, από την πλευρά της, σαστίζει όταν το ακούει, καθώς δεν θέλει να μπλέξει με κανέναν άλλον μέσα από το μαγαζί φοβούμενη πως αυτό μπορεί να φτάσει στα αυτιά του Στρατή.

Ύστερα, ο Σταύρος μαθαίνει για την παραπάνω αντίδραση και πεισμώνει. Τόσο πολύ που αποφασίζει να τη διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσει στα άκρα.

Παράλληλα, η Ζέτα αρνείται να παραιτηθεί από τον έρωτά της για τον Στρατή και ψάχνει να μάθει για την άγνωστη αγάπη του. Όμως, η επιμονή της να σκαλίσει το παρελθόν του προκαλεί το έντονο ξέσπασμά του και φέρνει τη νεαρή γυναίκα μπροστά στην οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο Στρατής τής αποκαλύπτει τη σχέση του με τη Μαρίνα και τον παράνομο δεσμό που διατηρούσαν μέχρι που εκείνη είχε ένα δυστύχημα. Στην πραγματικότητα, όμως, κανείς δεν ξέρει αν αυτοκτόνησε ή αν τη δολοφόνησαν.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Ζέτα αισθάνεται μπερδεμένη και βασανίζεται από νέα ερωτηματικά όσον αφορά τον Στρατή και την πορεία της.