Αυτή η Νύχτα Μένει: οι πρωταγωνιστές μιλούν για τη νέα σειρά και τους ρόλους τους

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουλίου 2022 13:21

Αυτή η Νύχτα Μένει: οι πρωταγωνιστές μιλούν για τη νέα σειρά και τους ρόλους τους

Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του  Alpha, Αυτή η Νύχτα Μένει μίλησαν στην κάμερα του Super Κατερίνα σχετικά με τα γυρίσματα και τους χαρακτήρες που υποδύονται

Η σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει είναι από τα δυνατά χαρτιά του Alpha και στο σετ των γυρισμάτων όλοι δουλεύουν πυρετωδώς για να υπάρχει ικανός αριθμός επεισοδίων για το φθινόπωρο.

Η σειρά είναι σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Φιλιώτου και σε σενάριο της Γιάννας Κανελλοπούλου και του Γιώργου Μακρή. Ενώ βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα. Η οποία ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει». Σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την καθοδήγηση του συνθέτη.

Ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε για το νέο του επαγγελματικό βήμα:

«Η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο, μια πολύ μεγάλη παραγωγή με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά, με εξιτάρει ο χαρακτήρας του δημάρχου που υποδύομαι για να ασχοληθώ μαζί του».

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Βασίλης Μπισμπίκης λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία της σειράς με σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές. Και αγωνιώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

Γιώργος Πυρπασόπουλος :«ο ρόλος μου είναι ο χαρακτήρας του Βασίλη. Είναι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος που εμπλέκεται στις ιστορίες της μικρής κοινωνίας».

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «είμαι η Ζέτα, τραγουδάω πολλά χρόνια κι έχω ένα αρκετά σκοτεινό και βεβαρημένο παρελθόν».

Νικολέτα Καρρά: «είμαι η Νίκη, τραγουδίστρια, μια γυναίκα που κουβαλά το δικό της παρελθόν. Και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο μέλλον στην εξέλιξη της σειράς».

Κώστας Μπερικόπουλος: «είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο βιβλίο κι ελπίζω να κάνουμε κι εμείς μια πάρα πολύ ωραία σειρά».

Γιάννης Τσορτέρκης: «είμαι ο Γιώργης, αδερφός του δημάρχου, δεν έχουμε πολλά κοινά με τον αδελφό μου».

Άννα Μάσχα: «υποδύομαι τη Διαμάντω, είναι το αηδόνι του μαγαζιού».

Στη σειρά επίσης πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Νικολέτα Καρρά, Κώστας Μπερικόπουλος, Γιάννης Τσορτέρκης, Άννα Μάσχα, Ελένη Ρουσσινού, Γιάννης Απέργης, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Κόρα Καρβούνη, Θάνος Αλεξανδρής.