Αυτή η νύχτα μένει : Στην πρώτη θέση της καρδιάς των τηλεθεατών

Συντάκτης: Newsroom

6 Φεβρουαρίου 2023 20:42

Στην πρώτη θέση της καρδιάς των τηλεθεατών βρέθηκε η Νύχτα την προηγούμενη εβδομάδα με ποσοστό 16,8% στο σύνολο του πληθυσμού, με τις γυναίκες ηλικίας 18-54 στο 16,9% και 1.418.000 τηλεθεατές να συντονίζονται έστω για ένα λεπτό για να παρακολουθήσουν τις συνταρακτικές εξελίξεις.

Η Μυρτώ βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει το βιαστή της, ο Μίλτος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πατέρα του στο τμήμα, τα χρέη του Στρατή πέρασαν στον Παπαδόπουλο και η Νίτσα είχε μια παράφορη συνάντηση με τον Τάσο χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι. Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική!

 

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «θα πάμε στην εκκλησία αλλά…»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο δημοσιογράφος και εκδότης Βασίλης Σταματιάδης της Νύχτας, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται!» για την 10 μηνών κορούλα του, τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, τις θεατρικές παραστάσεις που σκηνοθετεί και φυσικά για το ρόλο του και τη σειρά.

«Ο Βασίλης προσπαθεί να μη χαλάσει το χατίρι στην κόρη του για το γάμο της με τον Τάσο, αναρωτιέται μήπως είναι πολύ υπερβολικός και λέει ας δώσει μια ευκαιρία στα πράγματα».

Θα γίνει ο γάμος; «Στην εκκλησία θα πάμε, τώρα το τι θα γίνει μετά… ο γαμπρός αργεί λίγο…».

Θα στηρίξει τον δήμαρχο; «Όπως καταλαβαίνεις ακολουθώ τις αρχές και το ήθος μου αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα έτσι όπως τα θέλεις και προκειμένου να υπερασπιστώ το καλό της οικογένειας και της κόρης μου, θα αναγκαστώ να κάνω και κάποιες υποχωρήσεις».

Για το ρόλο του δημοσιογράφου που υποδύεται: «μου αρέσει το στοιχείο της έρευνας και το στοιχείο του δημοσιογράφου έχει και λίγο ντετέκτιβ μέσα που είναι πολύ ωραίο. Το ότι αρχίζεις και ψάχνεις πληροφορίες και τα συνθέτεις και στο τέλος φτιάχνεις μια εικόνα και απαντιούνται ερωτήματα. Είναι μια δουλειά που θα μπορούσα να την κάνω, μου αρέσει το στοιχείο της έρευνας και αυτό που μ’ αρέσει και στην υποκριτική είναι η διαδικασία των προβών και της αναζήτησης, που κι εκεί έχει ένα μεγάλο κομμάτι έρευνας».