«Αυτή η νύχτα μένει»: Τσακωμός ανάμεσα σε Γιώργη και Χρήστο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Οκτωβρίου 2022 11:35

Η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έχει ήδη ξεχωρίσει από τα πρώτα της επεισόδια.

Δύο καθηλωτικά επεισόδια έρχονται στις αρχές της εβδομάδας στο σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει».

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή του.

Στο σημερινό και το αυριανό επεισόδιο θα γίνουν τα παρακάτω:

Δευτέρα 17/10/2022 Επεισόδιο 3
H ημέρα του μνημόσυνου ξημερώνει δυσοίωνη για όλους. Ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά–σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει, ενώ ο Αλέξανδρος, μόνος, γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του.

Ο Στρατής από την άλλη, αντί να βρει λύση στην έφοδο της Αστυνομίας, εξαπολύει το θυμό του παντού, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη. Μόνο η Ζέτα, που ψάχνει λίγες στιγμές ελευθερίας μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή που χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο. Λίγο πιο κει το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του.

Τρίτη 18/10/2022 Επεισόδιο 4
Ο Χρήστος και ο Στρατής συναντιούνται για πρώτη φορά. Η Νίτσα μετά την έφοδο της Αστυνομίας παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν, εκείνη όμως δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή. Ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του. Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα.

Ο Χρήστος από την άλλη, προσπαθεί να πιέσει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή. Στο μεταξύ η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας. Όχι μόνο δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το μαγαζί αλλά ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος. Η μαγική νύχτα που ακολουθεί θα τους αποζημιώσει όλους…