«Αυτή η νύχτα μένει»: Βασικός ύποπτος ο Στρατής για τον φόνο του Βαγγέλη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Ιανουαρίου 2023 10:41

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Τα νέα επεισόδια του επιτυχημένου σήριαλ του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» κόβουν την ανάσα!

Ο τοκογλύφος του Βαγγέλη δολοφονείται, πληρώνοντας με τη ζωή του την άρνησή του να πουλήσει τα χρέη του Βαρδάρη στο δικηγόρο Παπαδόπουλο αλλά και την απόφασή του να του φερθεί ντόμπρα, ενημερώνοντάς τον.

Βασικός ύποπτος για τον φόνο είναι ο Στρατής, ενώ το «Όνειρο» καταρρέει, με τη Ζέτα να αποχωρεί από την πίστα και η Νίτσα από το Αγρίνιο.

Η Φωτεινή, όπως αναφέρει ο «Τηλεθεατής», απεγνωσμένα ψάχνει την αλήθεια για την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της, λίγο πριν από το θάνατο της Μαρίνας.

Η Βρεττώ, από τη δική της πλευρά, παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά. Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση.

Ένα συγκλονιστικό και αποτρόπαιο γεγονός αλλάζει άρδην τη ζωή τους, όμως, καθώς ο Μίλτος ξεπερνά κάθε όριο. Η ανυπεράσπιστη Μυρτώ γίνεται το θήραμά του.

Για το βιασμό της, το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της, σφραγίζει τα χείλη μπροστά στον πατέρα της, αρνούμενη να πει το παραμικρό.

Η Διαμάντω θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τη συγκλονίσει και η Ζέτα, που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή. Θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία.

Η δολοφονία του τοκογλύφου Βαγγέλη, από τα πρωτοπαλίκαρα του Παπαδόπουλου, είναι το δόκανο για να πιαστεί ο Στρατής Βαρδάρης και να φύγει μια και καλή από τη μέση. Το «Όνειρο» θα ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Η Ζέτα αποχωρεί από την πίστα. Η Νίτσα ανακοινώνει την αναχώρησή της από το Αγρίνιο, προκαλώντας το απελπισμένο ξέσπασμα του Γιώργη, την ίδια ώρα που ο Τάσος δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του, ζητώντας της έλεος και βοήθεια για να εξαφανιστεί από το Αγρίνιο. Ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής, όμως για εκείνη η συνωμοσία γίνεται ολοφάνερη.

Η Νίτσα αποφασίζει να φύγει από το Αγρίνιο και ο Γιώργης, απελπισμένος, προσπαθεί να την κρατήσει κοντά του.