Αυτή η Νύχτα Μένει: Ζέτα και Στρατής ξανά μαζί!

Συντάκτης: Newsroom

2 Απριλίου 2023 11:30

Αυτή η Νύχτα Μένει: Ζέτα και Στρατής ξανά μαζί!

Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι ακόμη μια φορά οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη δραματική σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει».

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Ζέτα, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερό της εφιάλτη. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην σύντροφό της, τον Γιάννη Ντόκο, ο οποίος θέλει να την εκδικηθεί επειδή στο παρελθόν τον είχε εγκαταλείψει.

Έτσι, λοιπόν, όταν ο άντρας βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, την αρπάζει και την οδηγεί σε ένα απόμερο μέρος. Η νεαρή τραγουδίστρια, φανερά τρομοκρατημένη, περνάει δύσκολες στιγμές και παλεύει να ξεφύγει από τα χέρια του.

Τελικά, η Ζέτα καταφέρνει να φύγει μακριά του, αλλά ο Ντόκος παθαίνει εμμονή μαζί της. Παράλληλα, η κοπέλα πάνω στην ταραχή της σκέφτεται να το σκάσει από το Αγρίνιο, ώστε να γλιτώσει από τον αδίστακτο άντρα.

Όμως η Νίτσα καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη κι έτσι η Ζέτα, με ψυχραιμία, θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να απαλλαγεί οριστικά από τον πρώην σύντροφό της και να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της στο Αγρίνιο.

Την ίδια στιγμή, ο Στράτος προσπαθεί με ψυχραιμία να λύσει όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο νυχτερινό κέντρο «Όνειρο».

Όμως δεν είναι λίγες οι φορές που το μυαλό του ταξιδεύει στις στιγμές που είχε περάσει με τη Ζέτα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΜyTV, ο έρωτός τους δεν έχει σβήσει, παρά το γεγονός ότι δεν παραδέχθηκαν ποτέ τα αληθινά αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Έτσι οι δυο τους, ύστερα από μια συζήτηση που έχουν, παραδίνονται στα συναισθήματά τους και αποφασίζουν να είναι και πάλι μαζί!

Όσο για τον Σταύρο, περνάει σε δεύτερη μοίρα για τη Ζέτα, αν και ο νεαρός σκοπεύει να συνεχίσει να διεκδικεί με κάθε τρόπο τη νεαρή τραγουδίστρια.

Πηγή: MyTV