Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ΄΄καταστροφή΄΄ του Άκη Πετρετζίκη!

Δημοσιεύθηκε: 09/10/2020 15:00
Αυτή ήταν η μεγαλύτερη  ΄΄καταστροφή΄΄ του Άκη Πετρετζίκη!

Ο Άκης Πετρετζίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω την λογική πάντα πως είτε κάνω καλά είτε δεν το κάνω καθόλου. Δεν γίνεται οτιδήποτε φτιάχνεις να είναι επιτυχημένο. Πίσω από την επιτυχία κρύβονται πάρα πολλές αποτυχίες».

«Όταν κάτι δεν πάει καλά εκ των πραγμάτων στεναχωριέμαι. Η αποτυχία είναι κάτι που σε κάνει καλύτερο, δυνατότερο και πρέπει οπωσδήποτε να την αντιμετωπίσεις» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια.

«Η επιτυχία είναι σχετική γιατί, πριν βγω MasterChef, στα 25 μου είχα πετύχει. Είχα κάνει αυτά που ήθελα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο σεφ. «Με ένα μέιλ το BBC μου ζήτησε να συμμετάσχω στο Ready Steady Cook. Έπαιξε ρόλο πάρα πολύ ότι είχα κάνει το αντίστοιχο concept , μη πετυχημένο βέβαια στην Ελλάδα. Το είχα κάνει εδώ πέρα, σαν παρουσιαστής και όχι σαν μάγειρας. Εκ των πραγμάτω θεωρώ ότι το πιο αποτυχημένο πρότζεκτ που έχω κάνει στη ζωή μου, μιας και μιλούσαμε για επιτυχίες και αποτυχίες, είναι το Ready Steady Cook. Το καρπώθηκα εγώ και δικαίως από τη στιγμή που βγαίνω μπροστά. Τελικά, όμως, μου βγήκε μάλλον σε καλό» συμπλήρωσε ο Άκης Πετρετζίκης.  Είπε σε συνέντευξη του  στο Happy Day και την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.