Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Τι τρέχει με τον Δημήτρη Κεχαγιά του Big Brother και την Κατερίνα Λιόλιου;

16 Ιουνίου 2021 09:10

Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Τι τρέχει με τον Δημήτρη Κεχαγιά του Big Brother και την Κατερίνα Λιόλιου;

Τα ριάλιτι ενώνουν, αυτό έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είτε είναι επιβίωσης, είτε γκλεισμού, είτε μουσικά, είτε μαγειρικής. Ένα ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα στη Μύκονο και μάλιστα καθόλου άδικα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κεχαγιά και την Κατερίνα Λιόλιου!

Στη Μύκονο για να ξεκουραστεί βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Δημήτρης Κεχαγιάς αλλά δεν είναι μόνος του. Έχει για παρέα την Κατερίνα Λιόλιου.

Αφορμή για τις φήμες πως κάτι τρέχει μεταξύ τους στάθηκαν κάποια κοινά πλάνα τους. Τα οποία κυκλοφόρησαν στο Mykonos Live Tv με κοινή έξοδο των δυο στα Ματογιάννια.

«Στα πηγαδάκια στα Ματογιάννια έλεγαν πως αυτοί οι δυο έχουν έρθει κοντά. Τώρα αν συμβαίνει κάτι δεν το ξέρουμε. Επειδή αυτά τα πλάνα είναι χθεσινοβραδινά δεν έχουμε προλάβει να επικοινωνήσουμε μαζί τους» αναφέρθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother. Ενώ η Κατερίνα Λιόλιου συμμετείχε στο The Voice. Η τραγουδίστρια απασχόλησε πριν από λίγους μήνες τα MME, με αφορμή τη φημολογούμενη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.