Αυτή την ώρα ο γάμος Ζουγανέλη-Δημητρίου

Δημοσιεύθηκε: 10/10/2020 16:37
Αυτή την ώρα ο γάμος Ζουγανέλη-Δημητρίου

Ιδιαιτέρως ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου αφού το ζευγάρι αποφάσισε να ενώσει σήμερα τις ζωές του στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην εκκλησία έφτασε πρώτα ο γαμπρός και στη συνέχεια η νύφη όπως άλλωστε προβλέπουν και τα έθιμα. Και οι δυο έφτασαν στον τόπο του μυστηρίου με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους.

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξε να φορέσει λευκό κοστούμι και λευκά παπούτσια με μάυρο παπιγιόν ενώ η νύφη επέλεξε ένα επίσης ολόλευκο και ρομαντικό νυφικό.

Κάποιοι από τους κουμπάρους του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με την όμορφη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η Σάννυ Μπαλτζή.

Η είδηση του γάμου τους είχε γίνει γνωστή πριν μερικές εβδομάδες ωστόσο λίγες μέρες μετά ανακοίνωσαν πως αυτός αναβάλλεται με τον Γιάννη Ζουγανέλη μάλιστα να δηλώνει πως επιθυμία του ζευγαριού είναι να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο χωρίς περιορισμούς και μέτρα προστασίας όπως επιτάσσει η κατάσταση λόγω κορονοϊού.

Όπως όλα δείχνουν όμως αυτό συνέβη σε μια προσπάθεια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου να κρατήσουν αυτή τη σημαντική για εκείνους μέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.