Αυτό είναι Σαββατοκύριακο: πρεμιέρα αυτό το Σάββατο – Δείτε το τρέιλερ

23 Σεπτεμβρίου 2021 09:50

Αυτό είναι Σαββατοκύριακο: πρεμιέρα αυτό το Σάββατο - Δείτε το τρέιλερ

Πρεμιέρα για τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο». Με τη Νικολέττα Ράλλη, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 14:45.

Αυτό είναι Σαββατοκύριακο: πρεμιέρα αυτό το Σάββατο – Δείτε το τρέιλερ.

Η  Νικολέττα Ράλλη έρχεται στο OPEN με πολλή όρεξη, κέφι, ενέργεια και πανέτοιμη για την πιο χαρούμενη και ανατρεπτική εκπομπή. «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:45 στο OPEN!

Μαζί της θα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, με πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις και ο Μάνος Μαγιάτης, με χιούμορ και απρόοπτα… θέματα».

Στην παρέα με τις καλύτερες συνταγές του, θα βρεθεί και ο chef – αγρότης, Δημήτρης Χατζηδημητρίου. Ο οποίος θα μοιραστεί με το κοινό τα μεγαλύτερα μυστικά της κουζίνας. Αλλά και θα μαγειρεύει με πρώτες ύλες, οι οποίες θα έρχονται κατευθείαν από το ειδικό θερμοκήπιο το οποίο έχει στηθεί στο πλατό.

Στο «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», οι τηλεθεατές θα έχουν τον πρώτο λόγο, και θα γίνουν μέλη της παρέας! Η εκπομπή θα μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και θα μας διασκεδάσει βλέποντας πάντα την αισιόδοξη και την χαρούμενη πλευρά των πραγμάτων.

Αν αυτό δεν είναι Σαββατοκύριακο, τότε ποιο είναι;

Αρχισυνταξία Κώστας Κόκκολας

https://www.instagram.com/p/CUIBtHYIBmR/?utm_source=ig_web_copy_link