Αυτό είναι το Top 10 εβδομάδας για το Netflix

24 Δεκεμβρίου 2021 20:30

Παραμένοντας για ένατη συνεχή εβδομάδα στη λίστα, το La Casa De Papel

(Η Τέλεια Ληστεία), μέρος 5 ήταν η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά

με 55,01 εκατ. ώρες παρακολούθησης. Επίσης, η μεξικανική ρομαντική ιστορία ενηλικίωσης Anónima κατέκτησε την κορυφή της λίστας μη αγγλόφωνων ταινιών, κερδίζοντας επίσης μια θέση στο Top 10 σε 46 χώρες.

Ο Γκέραλντ, η Σίρι και η Γένεφερ επέστρεψαν και επικράτησαν στο Top 10 της προηγούμενης εβδομάδας. Η δεύτερη σεζόν του Γητευτή έκανε πρεμιέρα στην πρώτη θέση, με το κοινό να βυθίζεται για 142,43 εκατ. ώρες στον μαγικό κόσμο της δημιουργού Λόρεν Σμιντ Χίσριχ με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ. Η πρώτη σεζόν του Γητευτή ακολούθησε με μικρή διαφορά στη δεύτερη θέση της αγγλόφωνης λίστας με σειρές, ενώ και οι δύο σεζόν μπήκαν στο Top 10 σε πάνω από 90 χώρες.

Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, η ταινία με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ Ασυγχώρητη__, σε σκηνοθεσία Νόρα Φίνγκσαϊντ, παρέμεινε στην κορυφή της λίστας αγγλόφωνων ταινιών και στο Top 10 ταινιών σε 94 χώρες με 74,44 εκατ. ώρες παρακολούθησης, ενώ η αναγνωρισμένη ταινία του Πάολο Σορεντίνο The Hand of God έκανε πρεμιέρα στη δεύτερη θέση της λίστας μη αγγλόφωνων ταινιών.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Επιστροφή στη Φύση ανέβηκε αυτήν την εβδομάδα στη δεύτερη θέση της λίστας αγγλόφωνων ταινιών, παρέα με άλλες οικογενειακές ταινίες του Top 10, όπως το Αγόρι που το Είπαν… Χριστούγεννα και τον αγαπημένο όλων μας Αϊ-Βασίλη (Κερτ Ράσελ) και την κυρία Βασίλη (Γκόλντι Χον) από τα Χρονικά των Χριστουγέννων, μέρος 1 και 2.