Αυτός είναι ο ρόλος της Χαρούλας Αλεξίου στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

3 Αυγούστου 2021 08:20

Αυτός είναι ο ρόλος της Χαρούλας Αλεξίου στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει δυναμικά στο Μega, με ένα πάρα πολύ δυνατό cast και μια ιστορία που θέλει να αφήσει εποχή. Μέσα στους συντελεστές το όνομα που ξεχωρίζει είναι της κορυφαίας ελληνικής φωνής, της Χαρούλας Αλεξίου.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι ο Παπακαλιάτης θα παίξει τον Δάσκαλο και η Κλέλια Ανδριολάτου τη μαθήτρια που θα τον σαγηνεύσει. Οι Φάνης Μουρατίδης και Μαρία Καβογιάννη θα είναι καθηγητές στο σχολείο, ενώ ο Αντίνοος Αλμπάνης θα είναι φίλος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Επίσης, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου θα είναι η σύζυγος του πρωταγωνιστή.

Ποιος θα είναι ο ρόλος όμως της Χαρούλας Αλεξίου; Η κορυφαία ερμηνεύτρια θα είναι ας πούμε… ο εαυτός της.

Ο Δάσκαλος (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), επισκέπτεται τους Παξούς εν μέσω πανδημίας, με στόχο να δημιουργήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής. Δείχνει ενθουσιασμένος, αλλά και διστακτικός με το νέο του αυτό βήμα. Δέχεται αυτή τη μεγάλη πρόταση, χωρίς να συνειδητοποιεί πόσο πολύ θα αλλάξει η καθημερινότητά του…

Εκεί, θα προτείνει στην Αλεξίου, (η οποία θα υποδυθεί μία εξαιρετική τραγουδίστρια), να τραγουδήσει στο φεστιβάλ του. Η Χάρις Αλεξίου θα μπει στον ρόλο μίας γυναίκας, μιας σπουδαίας τραγουδίστριας-ερμηνεύτριας. Η οποία έχασε την αίγλη της με το πέρας του χρόνου. Μιας ηρωίδας που αναζητά τρόπους να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό πάνω στη μουσική σκηνή και στα μάτια του κόσμου.

Ο πρωταγωνιστής κι εκείνη γίνονται μία αχώριστη ομάδα, με τις ζωές τους να αλλάζουν ριζικά. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά στοιχεία της σειράς, και κυρίως του ρόλου της, είναι εμπνευσμένα από τη ζωή της κορυφαίας ερμηνεύτριας.