Αυτός έκλεισε στη θέση του Κώστα Τσουρού στο Καλύτερα δεν γίνεται – Έπεσαν οι υπογραφές

28 Ιουλίου 2021 15:45

Αυτός έκλεισε στη θέση του Κώστα Τσουρού στο Καλύτερα δεν γίνεται

Η μεταγραφή του Κώστα Τσουρού στο MEGA δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στο Καλύτερα δεν γίνεται. Αυτό έρχεται να καλύψει μια μεταγραφή από αυτές που λέμε «καλές».

Αυτός έκλεισε στη θέση του Κώστα Τσουρού στο Καλύτερα δεν γίνεται.

Ένας δημοσιογράφος με θητεία στον ενημερωτικό τομέα κάνει στροφή και μπαίνει στη ψυχαγωγία. Αναλαμβάνοντας τη θέση του Κώστα Τσουρού δίπλα στη Ναταλία Γερμανού. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πανόπουλος, έμπειρος ρεπόρτερ του τομέα Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ. Το ειδησεογραφικό ρεπορτάζ τον χάνει για χάρη του καναπέ της κορυφαίας σε τηλεθέαση εκπομπής της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Έμπειρος και εξίσου τηλεοπτικός με τον προκάτοχό του στη συγκεκριμένη θέση, ο Δημήτρης Πανόπουλος υπήρξε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα που έβγαλε στον αέρα ο ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ξανά στο δυναμικό του Alpha. Ωστόσο πάντα ανήκε στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, πράγμα που τώρα αλλάζει μιας και διεκδικεί μια πρωταγωνιστική θέση σε μία αμιγώς ψυχαγωγική παρέα, που διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία δεκάδες θέματα από την ευρύτερη επικαιρότητα.