Ποιος θα συνοδέψει την Μπαλατσινού στον γάμο της

7 Ιουνίου 2019 13:00

“Xωρίς εσένα γάμος δεν μπορεί να γίνει”. Του το είπε ευθαρσώς η Τζένη Μπαλατσινού και εκείνος συμφώνησε.  Η επιχειρηματία-παρουσιάστρια παντρεύεται, ως γνωστόν, να παντρευτεί την Κυριακή 16 Ιουνίου τον Βασίλη Κικίλια και αποκάλυψε on  air όσα δεν ξέραμε.

Ο άντρας της ζωής της είναι πρώτα ο γιος της

Φανερά συγκινημένη αποκάλυψε πως στην εκκλησία θα τη συνοδεύσει ο γιος της, Μάξιμος. Μάλιστα, ανέφερε και τι του είπε. «Είπα στο γιο μου ότι χωρίς εσένα αυτό δε μπορεί να γίνει», οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα. Και πρόσθεσε για τις κόρες της:

«Οι κόρες μου το γνώριζαν, είναι υποστηρικτικές πάντα στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τις κόρες μου γενικότερα και η σχέση μας έχει κτιστεί σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπώ πάρα πολύ. Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη θεωρεί ότι όλα είναι καλά και είναι πολύ γλυκούλης. Έχουμε ισορροπία στο σπίτι και υπάρχει μια συμβατότητα και… όλα κούμπωσαν».

Η πρόβα νυφικού

Για την πρόβα νυφικού είπε: «Έχουμε κάνει δύο πρόβες νυφικού, τρίτη και τελευταία νομίζω, δεν θα χρειαστεί και πολλά». Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε και στην αντίδραση που είχαν με τον Βασίλη Κικίλια όταν άκουσαν για τις εκλογές μέσα στο γάμο τους. «Όταν ακούσαμε ότι έρχονται εκλογές μας έπιασαν λίγο τα γέλια εκείνο το βράδυ, αλλά εντάξει… μέσα σε όλα και αυτό».

TIP

Για την επίσκεψή τους στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τόνισε: «Ήταν πολύ μεγάλη μας τιμή που μας δέχτηκε και πραγματικά τον ευχαριστούμε πολύ».