Beauty cure

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2020 14:48
Beauty cure
Η Μικαέλα Τσούρη πτυχιούχος αισθητικός και make up artist μας καλωσορίζει και μας συστήνει τον ολοκαίνουριο χώρο ομορφιάς και ευεξίας στην Ν. Σμύρνη, Beauty cure.

– Μικαέλα, πως γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία του Beauty cure;

Παρότι δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αισθητικής από το 2008 νομίζω οτι η ιδέα υπήρχε μέσα μου από παιδί. Μεγαλώνοντας, ο στόχος ξεκαθάρισε και η επιλογή των σπουδών μου πάνω στην αισθητική ήταν για μένα μονόδρομος. Τελειώνοντας τις σπουδές μου εργάστηκα σε πολλά κέντρα αισθητικής αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία και γνώση. Η αγάπη μου όμως για την ομορφιά και τον άνθρωπο, με ώθησε στην δημιουργία ενός κέντρου ομορφιάς και ευεξίας σύμφωνα με τις δικές μου αρχές και αξίες που δεν θα μοιάζει με κανένα από όλα όσα είχα γνωρίσει έως τώρα.

-Τι το διαφορετικό βρίσκει κάποιος που επιλέγει το Beauty cure για την φροντίδα της ομορφιάς του;

Στο Beauty cure τηρούμε πρωτίστως αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας σε όλες μας τις υπηρεσίες. Είναι ο Νο 1 κανόνας της λειτουργίας μας. Π.χ. στις υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται έρχονται αποστειρωμένα και σφραγισμένα σε σακουλάκι και είναι μιας χρήσης . Κάτι άλλο που δεν διαπραγματευόμαστε είναι ο σεβασμός και η άψογη επαγγελματική προσέγγιση των ανθρώπων που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι υπηρεσίες αισθητικής στο κέντρο μας εφαρμόζονται αποκλειστικά από πιστοποιημένες επαγγελματίες αισθητικούς. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι από κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Επίσης, είναι πεποίθησή μας ότι η πρόσβαση σε υπηρεσίες ομορφιάς είναι δικαίωμα όλων των ανθρώπων και δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

-Ποιές είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται στο Beauty cure;

Πιστεύω ότι ο σωστός επαγγελματίας πρέπει να εφαρμόζει μόνο πρακτικές στις οποίες έχει εκπαιδευτεί και γνωρίζει καλά και να μην εισέρχεται σε πεδία άλλων ειδικοτήτων. Στο κέντρο μας εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές και θεραπείες ομορφιάς που γυρίζουν πίσω το χρόνο με απόλυτα φυσικό τρόπο. Δεν χρησιμοποιούμε ενέσιμα, τοξίνες, λέμε όχι στις υπερβολές και τις παραμορφώσεις. Επίσης να τονίσουμε οτι οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται από το φύλο ή την ηλικία του κάθε ανθρώπου. Εκτός από τη φροντίδα των άκρων -μανικιούρ, πεντικιούρ- εφαρμόζουμε θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα για λάμψη, αντιγήρανση και σύσφιξη. Βαθύς καθαρισμός, (διάρκειας 2,5 ωρών), οξέα φρούτων, μεσοθεραπεία και ραδιοσυχνότητες σε συνδυασμό με εξειδικευμένα προϊόντα μας δίνουν θεαματικά αποτελέσματα. Αρωματοθεραπεία, θαλασσοθεραπεία αλλά και massage χαλαρωτικό, θεραπευτικό, λεμφικό για αποτοξίνωση και εξάλειψη της κυτταρίτιδας αλλά και αναζωογόνησης όλου του οργανισμού.

-Όλα αυτά ακούγονται ιδανικά σ’ ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που υπόσχεται μαγικές λύσεις και θαύματα. Πώς προστατεύεται ο καταναλωτής από την πληθώρα παραπλανητικών διαφημίσεων;

Ο καταναλωτής προστατεύεται όταν εμπιστεύεται τους επαγγελματίες που πορεύονται με αγάπη και πίστη σε αυτό που κάνουν και δεν στοχεύουν στον εύκολο πλουτισμό. Σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ανθρώπου και αυτό που υπόσχονται το πραγματοποιούν.

Η χαρά και η ικανοποίηση που ζωγραφίζεται στο πρόσωπο των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται είναι η για μας η μέγιστη ηθική ανταμοιβή.
Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT