Έσβησε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέμπα Κυριακίδου (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 21/05/2019 04:57
Έσβησε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέμπα Κυριακίδου (βίντεο)

Έσβησε και εκείνη. Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέμπα Κυριακίδου, μια εντυπωσιακή γυναίκα που έκανε καριέρα στη σοουμπίζ τις δεκαετίες ’50 και ’60. Είχε παντρευτεί τον Μανώλη Χιώτη το 1967 μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966 και σίγουρα θα σας θυμίζει κάτι το πρόσωπό της, αφού την είχαμε δει σε πολλές ελληνικές ταινίες.

Η Μπέμπα είχε πολλούς θαυμαστές και έκανε αίσθηση όταν τραγουδούσε στις πίστες! Όπως γράφει ο Βασίλης Νάτσιος στο cosmopoliti, με τον Χιώτη έζησαν μαζί τρία ευτυχισμένα χρόνια, ως το θάνατό του το 1970. Απαρηγόρητη η Μπέμπα Κυριακίδου κλείνεται στο σπίτι της και δεν θέλει να δει κανέναν.

Ούτε να δουλέψει μπορεί, ούτε να εμφανιστεί οπουδήποτε. Όμως, τα χρέη που έχει από το σπίτι που είχε αγοράσει στον Ωρωπό, την αναγκάζουν να φύγει στην Αμερική για να δουλέψει, αναφέρει το tlife.gr και να ξοφλήσει έτσι το σπίτι. Στην Αμερική μετά από τρία χρόνια, γνωρίζει τον επόμενο σύζυγό της με τον οποίο αποκτούν ένα παιδί, τον Βασίλη, με σύνδρομο Down. Τότε ήταν που η Μπέμπα αποφάσισε να σταματήσει τη δουλειά και να αφοσιωθεί στο λατρεμένο της παιδί και στον αγαπημένο της σύζυγο. Η οικογένειά της ήταν πάνω από όλα».