Μάρκος Μπόλαρης: Μετά την παραίτηση της σέξι γραμματέως του, λόγω ερωτικών φωτογραφιών, η ώρα της Λένας Παπαρρηγοπούλου (φωτογραφίες)

3 Απριλίου 2019 14:58

“Παρτάρουν” κανονικά και με το νόμο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη γραμματέα Θωμαρίτα Καλδάρα, η παρουσία της οποίας κοσμούσε το γραφείο του υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη.

Ο λόγος όμως τώρα είναι άλλος και ακούει στ’ όνομα Λένα Παπαρρηγοπούλου. Η Λένα είναι πρώην “Σταρ Ελλάς”, που, όπως σας είχαμε γράψει στις αρχές του χρόνου, είχε διοριστεί στο γραφείο του υφυπουργού, με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Η Σταρ Ελλάς του 2002 είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Όπως και να ΄χει η Θωμαρίτα παραιτήθηκε από τη θέση της γραμματέως του μετά τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις  στο διαδίκτυο σχετικά με τις…  αισθησιακές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει η ίδια  στα social media. 

«Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα =1- 0» έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στιο  facebook.

TIP

Η αδυναμία του Μάρκου Μπόλαρη στο γυναικείο φύλο έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter με τους χρήστες κυριολεκτικά να δίνουν ρεσιτάλ.

skroutzmacduck@skroutzmacduck1

Αρχίζω και σε εκτιμώ Μάρκο Μπόλαρη @MarkosBolaris ! Είσαι μερακλής!

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη skroutzmacduck

Φωνή Λογικής@fwnhlogikhs

Μάρκο @MarkosBolaris είσαι Θεός. Και σταρ Ελλάς ρε θηρίο;

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

29 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Χοντρά Σεξυ Μακεδονομαχος@gialakias13

@MarkosBolaris
Το χάσαμε το κορμί πατριωτ……

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Χοντρά Σεξυ Μακεδονομαχος

e-nea365@e_nea365

@MarkosBolaris Υπουργέ μας και καμάρι μας άξιος για την πρόσληψη. Η σύζυγος φαντάζομαι θα είναι ενθουσιασμένη.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη e-nea365

Στο σχετικό ΦΕΚ σημειώνεται ότι η παρουσία της κυρίας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του υφυπουργού, τερματίζει άμεσα με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.